ZAŠTO SU SE UKRAJINCI POVUKLI IZ AVDEJEVKE? Oglasila se Zaharova - "Ume da ratuje samo za velike pare!"

Марија Стевановић
Marija Stevanović

17. 02. 2024. u 12:45

KIJEV je odlučio da povuče vojsku iz Avdejevke ne da bi spasao živote, kako je to rekao ukrajinski predsednik Vladimir Zelenski, već zato što oni umeju da ratuju samo za novac i samo protiv civila, rekla je portparol ruskog Ministarstva spoljnih poslova Marija Zaharova.

ЗАШТО СУ СЕ УКРАЈИНЦИ ПОВУКЛИ ИЗ АВДЕЈЕВКЕ? Огласила се Захарова - Уме да ратује само за велике паре!

Foto: Profimedia/Ilustracija

- Ne, ne povlače se zbog toga. Već zato što Zelenski sa svojom bandom ume da 'ratuje' samo za velike pare koje idu direktno u njihove džepove i samo protiv civila. Sve ostalo za kijevski režim nema nikakav značaj - napisala je Zaharova na Telegramu.

Podsetimo, prethodno je glavnokomandujući ukrajinske vojske Aleksandar Sirski rekao da je doneo odluku o povlačenju snaga iz Avdejevke uzimajući u obzir kakva je situacija oko grada.

Potom je komandant jedinice "Tavrija" Aleksandar Tarnavski izjavio da su jedinice već izašle iz grada.

U međuvremenu se oglasio i ukrajinski predsednik koji je priznao da se snage VSU povlače iz Avdejevke i da je odluka doneta kako bi se spasili životi ljudi.

(Sputnjik)

BONUS VIDEO:

SLOBODA DUBOKO U TEMELjIMA SRBIJE: Putevima nastajanja moderne države

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
OVO JE ČOVEK KOJI JE U NIŠU NEUTRALISAO TONU TEŠKU AVIO-BOMBU SA 430 KG EKSPLOZIVA: To isto je radio 2011. u Kragujevcu i 2013. na Dorćolu

OVO JE ČOVEK KOJI JE U NIŠU NEUTRALISAO TONU TEŠKU AVIO-BOMBU SA 430 KG EKSPLOZIVA: To isto je radio 2011. u Kragujevcu i 2013. na Dorćolu

AKO igde postoji "vaga" za merenje snage ljudskog duha, koliko li bi na njenoj skali težila ona koju ima deminer Mihailo Marinković (48), iz Pančeva, pripadnik Sektora za vanredne situacije MUP Srbije? Koliko bi na njen tas stalo njegove odvažnosti, staloženosti, potpune koncentracije..., u trenutku dok je, minule nedelje u Nišu, sam prilazio neeksplodiranoj avio-bombi teškoj 1.000 kilograma koja nosi 430 kilograma eksploziva, zaostaloj iz NATO agresije?

27. 04. 2024. u 07:00

Komentari (0)

AKO NEKOM POZAJMITE OVU KNJIGU, NE OČEKUJTE DA VAM JE VRATI!