"PUTIN SPREMAN DA TRAŽI KOMPROMIS" Taker Karlson se oglasio iz Dubaija

Novosti online

12. 02. 2024. u 16:31

RUSKI predsednik Vladimir Putin spreman je da traži kompromis u situaciji sa Ukrajinom, smatra američki novinar Taker Karlson.

ПУТИН СПРЕМАН ДА ТРАЖИ КОМПРОМИС Такер Карлсон се огласио из Дубаија

Foto: Profimedia

Govoreći na Svetskom samitu vlada 2024. u Dubajiu, Karlson je primetio da sam rad lidera zemalja, "osim možda Sjedinjenih Država tokom unipolarnog sveta", podrazumeva potrebu traženja kompromisa. I Putin je, prema Karlsonu, među njima.

- To je ono što se zove diplomatija. I on je među njima - rekao je Karlson, prenosi TAS.

Tokom intervjua sa Karlsonom, Putin je, između ostalog, izjavio da je cilj Rusije da okonča rat koji je Ukrajina započela 2014. godine .

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
OVO JE ČOVEK KOJI JE U NIŠU NEUTRALISAO TONU TEŠKU AVIO-BOMBU SA 430 KG EKSPLOZIVA: To isto je radio 2011. u Kragujevcu i 2013. na Dorćolu

OVO JE ČOVEK KOJI JE U NIŠU NEUTRALISAO TONU TEŠKU AVIO-BOMBU SA 430 KG EKSPLOZIVA: To isto je radio 2011. u Kragujevcu i 2013. na Dorćolu

AKO igde postoji "vaga" za merenje snage ljudskog duha, koliko li bi na njenoj skali težila ona koju ima deminer Mihailo Marinković (48), iz Pančeva, pripadnik Sektora za vanredne situacije MUP Srbije? Koliko bi na njen tas stalo njegove odvažnosti, staloženosti, potpune koncentracije..., u trenutku dok je, minule nedelje u Nišu, sam prilazio neeksplodiranoj avio-bombi teškoj 1.000 kilograma koja nosi 430 kilograma eksploziva, zaostaloj iz NATO agresije?

27. 04. 2024. u 07:00

Komentari (0)

AKO NEKOM POZAJMITE OVU KNJIGU, NE OČEKUJTE DA VAM JE VRATI!