JOVIĆEV SAIGRAČ IZAZVAO STRAVIČAN UDES: Nesrećnoj žrtvi amputirana noga uz prelome, oglasio se Majami

Novosti online

08. 02. 2024. u 07:06

KOŠARKAŠ Majami hita Hejvud Hajsmit izazvao je saobraćajnu nesreću u utorak uveče. Hajsmit je udario osobu koja je pomagala drugom vozaču zaglavljenom nasred puta, navodi Endi Slejter iz Foks sportsa.

ЈОВИЋЕВ САИГРАЧ ИЗАЗВАО СТРАВИЧАН УДЕС: Несрећној жртви ампутирана нога уз преломе, огласио се Мајами

M. Vukadinović

Žrtva je u kritičnom stanju i pretrpela je delimičnu amputaciju noge, prenose lokalni mediji.

Hajsmit nije povređen u nesreći, navodi "San sentinel".

„Obavešteni smo da je Hajsmit bio učesnik saobraćajne nesreće na putu do kuće posle sinoćnje utakmice“, navodi Majami hit u saopštenju.

„Hajsmit nije na listi igrača za meč protiv San Antonio sparsa iz ličnih razloga. Srce nam je uz one koji su povređeni. U ovom trenutku nećemo imati više komentara.”

Nešto kasnije, pojavila se nova informacija - Hejvud nije bio osumnjičen da je bio pod dejstvom alkohola ili droge. Uz to, 21-godišnja žrtva je doživela i prelom leve noge i leve ruke, uz delimičnu amputaciju desne noge.

Hajsmit je propustio domaću utakmicu u sredu protiv San Antonio sparsa.

Košarkaš ove sezone beleži u proseku 5,8 poena i 2,8 skokova u 37 utakmica za Majami. Odigrao je samo tri minuta u pobedi nad Orlando Medžikom u utorak uveče.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
Dolce Vita na obali Save: Stanovi na ovoj lokaciji su za one koji žive svoje snove

Dolce Vita na obali Save: Stanovi na ovoj lokaciji su za one koji žive svoje snove

Možete li da zamislite lepotu svakodnevice koja počinje na obali Save do koje stižete laganom šetnjom kroz jedinstvenu luksuznu pešačku zonu, a završava se ispijanjem vina na vašoj prostranoj terasi s pogledom na reku ili u vrhunskom restoranu do kog stižete peške? U istom danu ste s lakoćom obavili posao, odradili trening, uživali u kupovini novih komada garderobe najluksuznijih brendova u neposrednom komšiluku, a stigli ste i da sa decom provedete vreme u zelenilu, jer se sve što vam treba nalazi nadohvat ruke.

14. 05. 2024. u 10:00

Komentari (0)

NOVAK ĐOKOVIĆ TAJNO U URGENTNOM CENTRU: Ovo su rezultati pregleda posle udarca flašom u glavu!