KRALJ ČARLS SE VRATIO U LONDON: Poznato kada ide na operaciju

Novosti online

25. 01. 2024. u 18:53

KRALj Čarls (75) trenutno ne obavlja svoje kraljevske dužnosti jer čeka na bolničko lečenje zbog ''uvećane prostate''. On se vratio u London iz Sandringema uoči operacije prostate.

КРАЉ ЧАРЛС СЕ ВРАТИО У ЛОНДОН: Познато када иде на операцију

Foto: Ben Stansall/Pool Photo via AP

Za vikend je kraljica Kamila rekla u Svindonu da je Čarls „dobro“ , dok se u saopštenju izdatom prošle nedelje navodi:

- Zajedno sa hiljadama muškaraca svake godine, Kralj je tražio lečenje zbog uvećane prostate. Stanje Njegovog Veličanstva je benigno i on će sledeće nedelje otići u bolnicu na korektivni postupak.

Kraljevi javni angažmani biće odloženi za kratak period oporavka. 

Čarlsov problem je otkriven istog dana kada je Kensingtonska palata objavila da je princeza Kejt podvrgnuta operaciji abdomena. 16. januara je princeza od Velsa podvrgnuta planiranoj operaciji i oporavlja se u privatnoj londonskoj klinici.

Kensingtonska palata objavila je 17. januara da je Kejt podvrgnuta operaciji, a kako se javnost uplašila za njeno zdravelj, iz palate je potvrđeno da operacije nije ni na koji način povezana sa  rakom.

Princ Hari nije uspeo da javno uputi najbolje želje svom tati i snaji.

Međutim, kaže se da su vojvoda i vojvotkinja od Saseksa došli do „obe strane na različite načine da prenesu svoju zabrinutost i najbolje želje“.

I u još jednom zdravstvenom strahu za kraljevske članove, prošle nedelje je otkriveno da se Sara Ferguson bori sa agresivnim rakom kože.

San je otkrio da se Fergi, vojvotkinja od Jorka, bori sa rakom po drugi put u samo šest meseci.

Šezdesetčetvorogišnjoj vojvotkinji je dijagnostikovan maligni melanom nakon što je uklonjen mladež dok je bila na lečenju od raka dojke.

Sara je ohrabrila sve da provere veličinu, oblik, boju i teksturu i pojavu novih mladeža kako bi rano uhvatili potencijalni rak kože, prenela je Republika.

BONUS VIDEO: IVANA DUDIĆ: To što sam ja radila sa šest godina – danas je nedopustivo

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

Novi Samsung Neo QLED televizori pomeraju granice kućne zabave