OBJAVLJEN SNIMAK AVIONA PRE NEGO ŠTO SE SRUŠIO KOD KRITA: Putnici pronađeni vezani u sedištima (VIDEO)

Novosti onlajn

10. 11. 2023. u 09:12

DVOJICA muškarca pronađena su mrtva i vezana za sedišta jednomotorne letelice koja se srušila u moru kod Krita, u četvrtak uveče, samo nekoliko metara od aerodroma.

ОБЈАВЉЕН СНИМАК АВИОНА ПРЕ НЕГО ШТО СЕ СРУШИО КОД КРИТА: Путници пронађени везани у седиштима (ВИДЕО)

Foto: Profimedia

Pilot Teodoros Pantos i njegov putnik nisu uspeli da napuste letelicu pre nesreće, prenosi Prototema.

Mediji su objavili snimak na kojem se vidi letelica pre pada.

Letelica je pronađena potopljena oko pola nautičke milje od plaže na granici Malemea i Tavronitisa, od strane privatnog plovila koje je učestvovalo u istragama i na kojem je bio službenik Obalske straže.

- Pronašli smo letelicu. Putnici su bili vezani, nisu pokušali da izađu. Imali su modrice. Verovatno su u udaru izgubili svest ili čak i živote - rekao je spasilac Pavlos Litinakis, opisujući dramatične trenutke koji su se odigrali tokom operacije.

Podseća se da je letelica poletela sa Kopaide za Maleme, gde će se u petak odigrati utakmice Aero-kluba Hanja.

Predsednik Aero-kluba Hanja Panajotis Carakis rekao je da mu nije poznato zašto pilot nije sleteo na aerodrom Hanja i zato je krenuo prema Malemu, koji nije pogodan za noćno sletanje.

On veruje da je pilot postao dezorijentisan jer je bio mrak i pao je u more.

(Telegraf)

BONUS VIDEO: PRINUDNO SLETANjE AVIONA NA NjIVU: Svi putnici su preživeli

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
OVO JE ČOVEK KOJI JE U NIŠU NEUTRALISAO TONU TEŠKU AVIO-BOMBU SA 430 KG EKSPLOZIVA: To isto je radio 2011. u Kragujevcu i 2013. na Dorćolu

OVO JE ČOVEK KOJI JE U NIŠU NEUTRALISAO TONU TEŠKU AVIO-BOMBU SA 430 KG EKSPLOZIVA: To isto je radio 2011. u Kragujevcu i 2013. na Dorćolu

AKO igde postoji "vaga" za merenje snage ljudskog duha, koliko li bi na njenoj skali težila ona koju ima deminer Mihailo Marinković (48), iz Pančeva, pripadnik Sektora za vanredne situacije MUP Srbije? Koliko bi na njen tas stalo njegove odvažnosti, staloženosti, potpune koncentracije..., u trenutku dok je, minule nedelje u Nišu, sam prilazio neeksplodiranoj avio-bombi teškoj 1.000 kilograma koja nosi 430 kilograma eksploziva, zaostaloj iz NATO agresije?

27. 04. 2024. u 07:00

Komentari (0)

LEGENDA KOŠARKE ŠOKIRALA EVROPU: Evo snimka na kome krade parfeme u Beogradu (VIDEO)