GLEDALA SAM, NIKOG NIJE BILO, ONDA SAM SKOČILA: Jezive reči žene koja se bacila sa 5. sprata u Bukureštu i pala na prolaznicu

Novosti onlajn

31. 10. 2023. u 17:53

ŽENA (60) preminula je u bolnici u Bukureštu nakon što je na nju pala žena koja se bacila sa 5. sprata naočigled kolega.

ГЛЕДАЛА САМ, НИКОГ НИЈЕ БИЛО, ОНДА САМ СКОЧИЛА: Језиве речи жене која се бацила са 5. спрата у Букурешту и пала на пролазницу

Foto: Jutjub/B1

- Žao mi je, nisam htela... Pogledala sam i nikog nije bilo i bacila sam se - ovo su reči žene (43) koja je pre nekoliko dana slučajno ubila prolaznicu na koju je pala prilikom pokušaja samoubistva skokom sa 5. sprata.

Šest dana nakon jezivog događaja u centru Bukurešta isplivali su detalji tragedije koja je čitav region ostavila u šoku.

Žena (43) je kobnog 25. oktobra došla na posao u firmu gde radi kao knjigovođa, a čije kancelarije se nalaze na 5. spratu zgrade u Bulevaru Uniri. Kolege kažu da ništa nije slutilo da će pokušati da počini samoubistvo.

Nešto pre 9 časova je izašla na terasu, a potom je skočila sa visine oko 20 metara. Baš u tom trenutku na ulici se našla I. C. (60), koja živi u tom kraju i koja je krenula ka autobuskoj stanici. Do stanice nikad nije stigla... Na pola puta na nju je svom težinom pala 43-godišnjakinja i obe su ostale da leže na trotoaru.

Prolaznici su odmah pritrčali u pomoć, a obe žene su bile pri svesti. Ubrzo su stigle i policijske i lekarske ekipe, koje su ih transportovale u bolnicu.

Prema rečima očevidaca i ćerke I. C., koja je kasnije preminula u bolnici, žena koja se bacila sa zgrade se neprestano izvinjavala dok su je unosili u sanitet.

- Govorila je da joj je žao, svi su to čuli. Govorila je kako je pogledala na ulicu pre skoka i da nije bilo nikog, a onda se samo bacila - ispričala je A. Z. ćerka tragično stradale prolaznice.

Za I. C. nije bilo spasa, a 43-godišnjakinja je zadobila lakše povrede i očekuje se da će uskoro biti puštena iz bolnice. Protiv nje će najverovatnije biti podneta prijava za ubistvo iz nehata i preti joj najmanje deset godina zatvora.

(Telegraf)

BONUS VIDEO: PRINUDNO SLETANjE AVIONA NA NjIVU: Svi putnici su preživeli

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
STEPA KOD JEDRENA OSVETIO UGLJEŠU I VUKAŠINA: Pre 85 godina u Čačku preminuo vojvoda Stepa Stepanović, veliki srpski vojskovođa

STEPA KOD JEDRENA OSVETIO UGLjEŠU I VUKAŠINA: Pre 85 godina u Čačku preminuo vojvoda Stepa Stepanović, veliki srpski vojskovođa

BRIŽLjIVO upakovane dve nagorele voštanice i jedna raskošna osmanska sablja pronađene u skromnoj sobi Stepe Stepanovića posle njegove smrti 27. aprila 1929. otkrile su da veliki vojskovođa nije smatrao pobede na Ceru i Solunskom frontu najvažnijim bitkama koje je vodio, već osveta srednjovekovnih srpskih vitezova izginulih u Maričkoj bici.

28. 04. 2024. u 06:30

Komentari (0)

ČUDO U BEOGRADU: Ruska himna prestala da se intonira tokom dodele zlata, a onda se desilo - ovo (VIDEO)