OGLASILI SE LEKARI: Mekonel nije imao moždani udar ili drugu vrstu napada tokom obraćanja medijima

Srna

05. 09. 2023. u 19:54

INCIDENTI sa liderom Republikanske stranke u američkom Senatu Miča Mekonela kada se tokom obraćanja "zamrznuo" nisu rezultat možanog udara ili napada, saopštio je lekar Kongresa Brajan Monehan.

ОГЛАСИЛИ СЕ ЛЕКАРИ: Меконел није имао мождани удар или другу врсту напада током обраћања медијима

Foto Tanjug/AP

Međutim, on nije objasnio šta je uzrok dva incidenta.

U pismu upućenom Mekonelu lekar je saopštio da je do zaključka došao nakon sveobuhvatnne neurološke procene, uključujući nekoliko pregleda, uključujući magnetnu rezonancu, pregled rada srca i konsultacija sa nekoliko neurologa.

- Nema dokaza da postoje tragovi napada ili da je doživeo moždani udar ili probleme u kretanju poput Parkinsonove bolesti - navodi se u pismu lekara, piše Rojters.

Iz kancelarije Mekonela odbili su da odgovore na zahtev za detalje o tome šta lekari misle da su uzrok incidenata.

U proteklih šest sedmica, predstavnik Republikanske stranke iz Kentakija zastao je u obraćanju javnosti.

Poslednji incident desio se sredinom prošle sedmice tokom konferencije za medije u Kentakiju kada je on u obraćanju novinarima zastao duže od trideset sekundu zureći u jednu tačku nakon čega se udaljio u pratnji saradnika.

Sličan incident desio se u Vašingtonu 26. jula kada se Mekonel obraćao novinarima u Kapitolu.

BONUS VIDEO: POVRATAK ASTRONAUTA: Završena je šestomesečna misija

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
OVO JE ČOVEK KOJI JE U NIŠU NEUTRALISAO TONU TEŠKU AVIO-BOMBU SA 430 KG EKSPLOZIVA: To isto je radio 2011. u Kragujevcu i 2013. na Dorćolu

OVO JE ČOVEK KOJI JE U NIŠU NEUTRALISAO TONU TEŠKU AVIO-BOMBU SA 430 KG EKSPLOZIVA: To isto je radio 2011. u Kragujevcu i 2013. na Dorćolu

AKO igde postoji "vaga" za merenje snage ljudskog duha, koliko li bi na njenoj skali težila ona koju ima deminer Mihailo Marinković (48), iz Pančeva, pripadnik Sektora za vanredne situacije MUP Srbije? Koliko bi na njen tas stalo njegove odvažnosti, staloženosti, potpune koncentracije..., u trenutku dok je, minule nedelje u Nišu, sam prilazio neeksplodiranoj avio-bombi teškoj 1.000 kilograma koja nosi 430 kilograma eksploziva, zaostaloj iz NATO agresije?

27. 04. 2024. u 07:00

Komentari (0)

LEGENDA KOŠARKE ŠOKIRALA EVROPU: Evo snimka na kome krade parfeme u Beogradu (VIDEO)