RAT u Ukrajini – 441. dan. Ukrajinske vlasti tvrde da je, prilikom još jednog raketnog napada ruskih snaga, protivvazduhoplovna odbrana oborila svih 15 projektila. Energoatom: Situacija u nuklearki Zaporožje se pogoršava. Pentagon objavio novi paket pomoći Kijevu vredan 1,2 milijarde dolara.

Komentari (11)

buki

10.05.2023. 10:33

@Zeks - A kada su Ameri poslednji put izjavili nešto iskreno i tačno? Izjave njihovih zvaničnika su toliko manipulativne da ih bukvalno treba okrenuti za 180 stepeni i tako tumačiti.

buki

10.05.2023. 10:34

@Zeks - A kada su Ameri poslednji put izjavili nešto iskreno i tačno? Izjave njihovih zvaničnika su toliko manipulativne da ih bukvalno treba okrenuti za 180 stepeni i tako tumačiti.

Pandrkalo

10.05.2023. 09:02

Koliko su jadni i pateticni ovi ukri !!!! Svaki dan slusamo kako se hvale da su oborili 15 od 12 raketa, svaki dan najmanje 1000 mrtvih ruskih vojnika ! Zanimljivo a nigde ne nadjem njihove izjave, podatke koliko gubitaka imaju Ukri ? Ocitno da ih jos nisu imali.

Pandrkalo

10.05.2023. 13:23

Da Borelj imas pravo da i se Ukrajina brzo predala bez vase "pomoci", a stime bi sacuvali hiljade i hiljade zrtava ljudi, nebi imali razrusenu ukrajinu i poravnatu, a sto je za vas najgore je to da nebi imali zaradu na oruzje , sverc... i ljudsku patnju. sto vama to neodgovara pa im zato "pomazete"

brka

10.05.2023. 13:53

Navodjenje ovih izjava o legitimnim metama vise je postalo smesno .Ocigledno da Rusi nisu u stanju ili nesmiju da ista uniste .Samo pogledajte kako sva ta bagra dolazi u Kijev .Postavlja se pitanje zasto ta pruga funkcionise ,zasto Kijevski aerodrom funkcionise .Tu nesto nestima ,ako Rusi nepreokrenu svoju taktiku i nepocnu vise unistavati logistiku nece nista postici.Naravno da im nedostaje savremenog naoruzanja a obavjestajne aluzbe su im lose.Neophodno je da se Kina odluci i otvoreno satne na Rusku stranu te da im posalje sve sto im trba da bi Rusija odbranila svet od ovih zlikovaca.

Kika

10.05.2023. 19:31

Prvo, da i mene plasi da ne predje sve ovo u opsti rat.. Ja odoh za Afriku da se razumemo. Drugo, shvatite, kako oni iscrpljuju Rusiju, tako ona isto njima radi mozda i efektivnije. Trece, sto sto sto, pa da bi koncentracija vojske bila velika na par mesta.. Posto mislim da Rusi najvise na svetu imaju raketa i tata i mama bombi, car kako vec.. Vagner kako vec nije vojska, kao ni Ceceni.. Stvarna vojska se cuva i ne bih voleo da se ukljuci, kao sto bih isto voleo da obican narod skine ove sto zagovaraju rat i njegovo produbljenje.. Mislite na zene i decu.. A vi napaljeni slobodno idite.. Steta za sve nevino poginule i obicne ljude bacene u vatru rata.. Jbg narode, pa zar tako doveka.. I za sta i koga.. Zivim, radim, zaradim, porodica, smiraj i zalazak sunca..