RAT u Ukrajini – 412. dan. Nastavljaju se borbe za Artjomovsk, do sada je oslobođeno 75 odsto grada. Ukrajinske snage vrše pripreme za ofanzivu preko Dnjepra, ali, prema rečima lidera Hersonske oblasti, nemaju dovoljno ni ljudstva ni oružja za tako nešto.

dusko

11.04.2023. 08:35

bice pecenih ukrajinaca koliko hoces po nagovoru zapada i nesposobnosti ukrajinskih vlasti,.onda ce opet u prosnju zelenski.oruzije je odavno u prodaji drugim zemljama od donacije a paravan je ukrajina za zaradu americkih firmi koje ga proizvode,.sve je to dogovoreno

walter pravicek

11.04.2023. 10:11

Očekujemo demanti vesti o napredovanju Ruskih i Vagnerovih snaga u Bahmutu,jer iz bunkera mali glumac ne vidi dobro.A,da ne čuje dobro znamo od početka.

walter pravicek

12.04.2023. 07:24

Kao što sam javno napisao ,vidi se iz pisanih raporta da se:UKRAJINCI SE MASOVNO RUSKIM SNAGAMA PREDAVAJU.BOLJE BITI ŽIV,DONEKLE SIT U LOGORU NEGO MRTAV ILI OSAKAČEN U ROVU.I KOGA BRANITI?Zelenskog?One glavešine u Kijevu,u bunkerima?Ukrajinske"diplomate",u državama EU(primer u Sloveniji!!),koji su u istinu VOJNA LICA,te bi kao takvi,kao oficiri MORALI BRANITI U LR DONECK UKRAJINU,ne,da se voze badave po EU,teraju nekakve molbe za milodare.Kako oficira nije sramota,da nije u borbi?

komandant 1001

12.04.2023. 08:52

Dobro znaju ukro zečevi da ne mogu na ruskog medveda i da će izginuti do zadnjega jer....tako je rekao zapad koji ih "šopa" naoružanjem deo konačnog istrebljenja i nestanka Ukrajine tačka

walter pravicek

01.05.2023. 09:23

MORAT ČE RUSI SAGRADITI JOŠ LOGORA ZA ONE KOJI IZ UKRAJINSKE STRANE DEZERTITRAJU.JER JEDNO JE TRUBITI U KIJEVU ZA BUDALE I KONJE,PROPAGANDZU,KOJA U EU VIŠE NE"PALI",A DRUGO BITI NA RATIŠTU,MOŽDA VEČ RANJEN,PANTALONE POPIŠKINE,GLADAN I BEZ MUNICIJE.I MOLITI SE BOGORODICI,TE PROKLINJATI SVE U KIJEVU,KOJIMA JE LIJEPO,TOPLO,PUNA STOMAČINA,TE PUN KREVET SA "DRUGARICOM".