PALESTINCI SLAVILI ZBOG NAPADA U JERUSALIMU: Vatromet, sirene, pucnjava u vazduh, pesme i slatkiši za sedam mrtvih Izraelaca

Tanjug

28. 01. 2023. u 10:18

PALESTINCI na Zapadnoj obali i u pojasu Gaze slavili su sinoć zbog terorističkog napada kod sinagoge u Jerusalimu, u kome je poginulo sedam ljudi, a najmanje troje ranjeno, prenosi Tajms of Izrael.

ПАЛЕСТИНЦИ СЛАВИЛИ ЗБОГ НАПАДА У ЈЕРУСАЛИМУ: Ватромет, сирене, пуцњава у ваздух, песме и слаткиши за седам мртвих Израелаца

FOTO: Tanjug/AP

Palestinci su se na Zapadnoj obali, u Ramali, Nablusu i Dženinu, kao i u delovima istočnog Jerusalima, radovali zbog napada, koji je izveo 21-godišnji Palestinac. 

Slavlje je proteklo uz vatromet, pucnjavu u vazduh, trubljenje automobilskih sirena, pevanje pesama i slatkiše, prenosi Tajms of Izrael.

Maskirani muškarac je u Hebronu na Zapadnoj obali prstima pokazivao znak pobede ("V") i čašćavao prisutne poslasticama.

Desetine Palestinaca su se spontano okupile na nekoliko lokacija u pojasu Gaze da bi proslavili napad, a neki su delili velike količine slatkiša iz obližnjih poslastičarnica.

U gradu Gazi je zabeležena slavljenička pucnjava u vazduh i trubljenje automobilskih sirena, a sa zvučnika džamije se čulo "Alahu akbar" ("Bog je veliki").

BONUS VIDEO: 

PUCNjI U AMBASADI: Snimak napada na službenike ambasade Azerbejdžana u Teheranu

 

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

EJ, LJUDI, ALI BUGARSKA... Ovom pričom je Nikola Jokić šokirao Amere