BIVŠI savetnik za nacionalnu bezbednost 45. predsednika SAD Donalda Trampa Džon Bolton izrazio je mišljenje da bi članstvo Turske u NATO-u moglo biti dovedeno u pitanje 2023. godine zbog nespremnosti turskih vlasti da zauzmu oštar antiruski stav o sukobu u Ukrajini.

Walter Pravicek

03.01.2023. 08:55

Sada Amer,umirovljenik oreti Erdoganu,Predsedniku Turske,koja je više od 70 godina članica NATO,sa pozivom:ILI-ILI.Erdogan če uraditi po svojoj volji i savertima mnogih,koji mu stoje na razpolaganju.Neče kupovati u Ameriki oružje,jer se ustanovilo,da je Rusko bolje,niti neče sprečavati Ruske brodove na ulazu u Crno more ili izlazu iz Crnog mora.Zašto?Jer su bliski,imaju bolje poglede na rat u Ukrajini,te znaju kakve smicalice imaju Ameri sa slanjem oružja,u Ukrajinu te izvozom žitarica "U AFRIKU",a ustvari odvoze robu u države EU.

Ketodijeta

03.01.2023. 09:04

A Bolton bio posten. Pa on je Trampa legalno izabranog predsednika prevario i potkopao mu pozicije. Amere odnosno Hazare najvise boli sto sa Turskom ne mogu kao nekad, a Kina sve jaca.

dusko

09.01.2023. 09:56

laze bolton i narod i sebe.turska im je super vazna zbog geografskog polozaja ali turska hoce da zivi svoj zivot a ne americki san,.bravo za erdogana.cim neko smeta amerikancima to automatski znaci da je ispravan,.toliko su psi rata ogrezli u zlu da ih mrzi 90 posto ljudi na zemlji.

JUGO

06.02.2023. 22:49

XE XE Bas bi volio da vidim mada znam da se oni boje da im Turska okrene leda i da prede kod Rusa i da stvor jaku muslimansku zaednicu sa arapima on nece nikad Tursku da puste nikad sta Turska da uradi i to Erdogan zna dobro.Sve vise arapske drzave okrecu leda USA tako da bi imali samo izreal tamo i nikog drugog ..A nemogu da ratuju sa svim arapskim drzavama ako se one udruzu..