SPECIJALNA vojna operacija u Ukrajini ušla je u 313. dan. Ukrajinski dron izvršio je napad na Brjansku oblast. U Kijevu i Kijevskoj oblasti tokom noći se čule eksplozije

Komentari (12)

Walter Pravicek

02.01.2023. 10:35

I tako zahtev Zelenskog,da se za praznike ratovanje dade u stranu ,da bi imali mir, nije imalo nikakav efekt.Dapače Kijev dobiva ogromno"darova"Ruskih snaga.A isto če biti za njihov pravoslavni Božič iako bi Zelenski htio imati taj praznik 25.decembra.Što ne promeni i Azbuku,ljude Ukrajine i sebe?

Milan

02.01.2023. 16:45

SR Jugoslaviju je 1999. protivno međunarodnom pravu napalo 19 nacističkih NATO zločinačkih zemalja i pored toga nismo na jednom mestu imali tolike gubitke u vojnom ljudstvu,Rusijo ti si nula,nemoj da zrtvujes zbog nesposobnosti tvog rukovodstva i naravno izdaje u vrhovnoj komandi svoje najkvalitetnije ljude,povući se i sačuvaj ako možeš svoju zemlju,priznaj da te NATO teško porazio.

Srboljub

02.01.2023. 17:19

Чуј, специјална војна операција, како да не. Исто тако је и за НАТО оно што су радили 1999. била специјална војна операција. Назовима ствари правим именом, ово је агресија на једну суверену државу.

bl

02.01.2023. 17:28

Rusi, braco, brukate se za sve pare... Kakav vam je to PVO kad vas gadjaju kako i gdje hoce? Pa, ispade da su Ukrajinci dobili na hiljade raketnih baterija od Amera pa ste nemocni. Sta bi tek bilo da im stvarno posalju par zeznutijih stvari??? Bas bruka.... Cuj, unistili im 2 tenka, jedan dron, par vojnika... Bas sila ispadoste.

milan lala

02.01.2023. 17:51

I dok Rusija gadja iskljucivo energentske objekete i vojnu infrastrukturu . Kievska SS-huta ciljano gadja civile u Donbasu. Na namerno ubijanje civila mora se odgovoriti reciprocitetom po Kievu jer samo tako se SS- banda moze zaustaviti u zlocinu.

master58

02.01.2023. 20:27

Vijnici su poginulo zbog toga sto su im ameri odali poziciju a Rusi nemogu nista da to sprece.Pripremili su im klopku na samom pocetku pa im je poginulo desetak generala i hiljade vojnika a tek da nepricam o brodu Moskvi .Crnomorska flota kao da i nepostoji ,takodje i acviacija Samo na sumice lupaju po gradovima umjesto da poboljsaju osmatranje i navodjenje te da unistavaju pored infrastrukture i vojnu opremu na frontu.Vecinu pozicija Amerikanci dojavljuju Ukrajincima a naoruzanje ulazi nesmetano.Kolika je nesposobnost Ruske vojske je za neverovati.Ukoliko nezaustave logistiku Ukrajincima bolje im je da se povuku i ne ginu.Zasto neodseku Kijev i upotrebe sve sto imaju i gadaju Zelenskog.