RAT u Ukrajini danas je ušao u 287. dan. Zamenik ministra spoljnih poslova Rusije Sergej Rjabkov rekao je juče da će dalje širenje NATO-a dovesti do odgovarajućeg recipročnog odgovora Moskve. Moskva je juče zatražila održavanje sednice Saveta bezbednosti UN zbog isporuka zapadnog naoružanja Kijevu, rekao je prvi zamenik stalnog predstavnika Rusije pri toj organizaciji Dmitrij Poljanski.

Komentari (4)

patriota

07.12.2022. 08:57

U Artjomovsku protiv Ruskih snaga bore se specijalne strukture NATO snaga i internacionalne legije plaćenika. Ukrajinci će uskoro biti manjina u vojnim snagama "Ukrajine" . Američki i Poljski vojnici su najbrojniji . Svi NATO kapaciteti su u upotrebi.

NebeskiNarod

07.12.2022. 13:50

@patriota - Pazi ovog patriotu, bio licno u Artjomovsku i uzeo svima licne karte pa popisao. A ove himarse rusi unistavaju po jubilarni 10i put, pa tko to vise veruje?

gulag

08.12.2022. 06:52

Rusija je bila preblaga. Trebali su preorati i srušiti sve u Ukrajini, da ne bude cigla na cigli ukoliko ne potpišu bezuvjetnu kapitulaciju i ulazak ruske vojske na čitav teritorij. Nakon toga pregovori. Sve drugo je gubitak vremena i života.