UVREDE I PSOVKE ZA AMERIČKE VOJNIKE U POLJSKOJ: Pratio ih kroz tržni centar i provocirao - "Ovde niste dobrodošli" (VIDEO)

Novosti online

27. 11. 2022. u 15:05

GRUPA američkih vojnika stacioniranih u Poljskoj našla se na meti muškarca koji ih je snimao i vređao tokom posete jednom tržnom centru.

УВРЕДЕ И ПСОВКЕ ЗА АМЕРИЧКЕ ВОЈНИКЕ У ПОЉСКОЈ: Пратио их кроз тржни центар и провоцирао - Овде нисте добродошли (ВИДЕО)

Foto: Tviter/@Havoc_Six

Snimak teških reči upućenih američkim vojnicima se brzo raširio na društvenim mrežama.

Vojnike je prvo pitao da li su iz Amerike, na šta su oni odgovorili potvrdno. Mladić je odmah počeo da ih vređa, govoreći da šire sodomiju, kulturu Džordža Flojda, a pomenuo je i transrodnu pomoćnicu državnog sekretara Rejčel Liland Levin.

Vojnici su se prvo smejali provokacijama, a kasnije su ignorisali mladića. On je ipak nastavio da ih prati kroz tržni centar i da ih vređa, i poručio im je da brane zemlju u kojoj nema smisla biti državljanin, jer je svaki Meksikanac koji je prešao granicu odmah postao jedan od njih.

Vojnici su na kraju postali frustrirani, ali su hodali u parovima i smirivali jedni drugog. Kao poslednji pokušaj, pošto je grupa već bila na izlasku iz zgrade, mladić je odlučio da uvrede usmeri na afroameričkog vojnika, govoreći mu da se kloni belih žena i da je mešanje ljudi različitih rasa nekada predstavljalo zločin u Americi. Vojnik se nakratko okrenuo prema njemu, ali mu je drugi stavio ruku na leđa i poveo ga prema izlazu.

On je nastavio verbalni napad i počeo da koristi pogrdni izraz za crnce. U tom trenutku jedan od vojnika se okrenuo ka snimatelju, na šta ga je Afroamerički vojnik potapšao i uputio nazad ka izlazu.

Mladić je na kraju rekao da "ovde nisu dobrodošli".

Mnogi na društvenim mrežama su odmah posumnjali da je mladić koji vređa vojnike Poljak, i skrenuli pažnju na odličan izgovor engleskog.

Kasnije se pojavila, za sada nepotvrđena informacija, da je navodno u pitanju američki neonacista Džon Minadeo, koji živi u Poljskoj.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

Nova dimenzija života u delu Beograda koji se budi iz sna