SPECIJALNA operacija ruske vojske u Ukrajini danas je ušla u 230. dan.

Soko

11.10.2022. 07:51

Gde su NATO fukare i teroristi na celoj zemaljskoj kugli.Nesmeju više da brane okupirano i pljačku.Do sada su terorisali male i slabe a sad im je Putin postavio rampu i stabilnu mišlju rupu.

Walter Pravicek

11.10.2022. 08:13

Još jedna Američka"umjetna tvorba"Kosovo,jest kolonija .Oterali Rome,prije još zvane Cigani,pa se polakomili deo Srbije,gde ima prastarih zgrada sa cervenim značajem,to jest manastira.Što če njima pravoslavno obeležje?

komandant 1001

11.10.2022. 10:21

NAJGORE JE ŠTO NEĆE VIŠE PUTIN PREGOVORE SA NIKIM NITI SA MALIM ZLOĆKOM U ZELENOM VEŠU......digo' se "sibirski medved" na zadnje noge a prednjim šapama nagazio Ukrajinu i sada ide da rasturi celu Ukrajinu ko dete zvečku.

Walter Pravicek

11.10.2022. 10:58

Oni koji Ukrajini još izporučuju oružje bit če smrtni neprijatelji Rusije posle pregaženja Ukrajine.Nikavih energenata za te države.E,pa što ljude u tim državame reknu?Opet "po političkoj liniji" pod paskom Amera i Engleza?Da se zna,da Ameri davaju Ukrajini na debelo,oružje,a bolje bi bilo čizme,zimska odela,podkape,te takve stvari,jer zima je pred vratima,,a platit če Europa,a to zato,da Ameri u Ukrajini osiguraju svoje oranice to jest sve što pokupe kada jest žetva:,suncukret, kukuruz i žito,pšenico.Nije sve Ukrajinsko,nego i Američko,za transport tamo,gde se dobije povoljna cijena.Ali"pročitali" smo mi vas lažovi,komedijaši.

Lazar

11.10.2022. 14:58

Nema otimanja teritorija na silu. Ni Ameri ni Rusi. Kosovo je Srbija. Inače, možda vam je promaklo, ali ni Putin više ovo ne zove specijalna vojna operacija, od kako su izgubili Herson i okolne gradove.

db

11.10.2022. 21:26

Nemci su bacili vredan komplet opreme na đubre - taj IRIS trajaće možda jedan -dva sata na položaju . Itekako se vide svakakvi odrazi na monitorima ruske vazdušno -kosmičke sile -naročito lokatori na ovakvim sistemima . Život tog sistema zavisiće od volje Rusa. Ali gđa ministarka odbrane Nemačke misli da Rusi to ne vide , nemaju ili ne znaju - to je strašna zabluda države u propadanju kakva je danas Nemačka. Američke igračke sve , odavno su provaljene .

Walter Pravicek

12.10.2022. 07:00

Učesnici debate i pohvala Ukrajini,te Zelenskom komičaru,koji če opet pročitati,što mu napišu drugi putem tv poruke.U zgradi UN če imati puno pljuvačke u ustima oni,koji su odličnu plačeni,sa bivalištima koje stoje milione dolara godišnje u NewYorku države gde prevladuje glad.Ali moraju biti tamo,da rade bla-bla!!Ukrajina kleči usprskos"darovima" iz Nemačke,Amerike i drugih,za koje oni daju ali sa naznakom:nikome kazati.Zamjerka Rusije je ono čega se ti bez mozga plaše.

Walter Pravicek

12.10.2022. 07:04

Britanci napravili studiju napada na Krimski most?Pa morače Rusi povratiti napad i rušenje sa nešto malo štete Britima .A tko je izveo "akcijo"pod morem na onim cijevima?Saznat če se!!