UKLONITE NACISTIČKI OLOŠ ODAVDE: Solovjev izbacio iz studija bivšeg ukrajinskog poslanika (VIDEO)

Novosti online

02. 10. 2022. u 14:52

TV voditelj Vladimir Solovjev izbacio je iz svog studija bivšeg narodnog poslanika Ukrajine Aleksandra Kovtunenka.

УКЛОНИТЕ НАЦИСТИЧКИ ОЛОШ ОДАВДЕ: Соловјев избацио из студија бившег украјинског посланика (ВИДЕО)

Foto: Printskrin/Rossiя 1/ ilustracija

Sukob je izbio tokom rasprave o zločinima ukrajinskih nacionalista tokom Velikog otadžbinskog rata. Ukrajinski stručnjak je pokušao da opravda postupke Bandere i Šuheviča, što je izazvalo ogorčenje Solovjeva.

- Obezbeđenje, uklonite nacistički ološ odavde i predajte ga trupama NKVD-a (tajna policija SSSR-a) na pogubljenje - rekao je Solovjov.

Pored toga, voditelj je dodao da su njegovi preci bili žrtve ukrajinskih nacionalista koji su ljude žive zakopavali u zemlju.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

MNOGI ĆE SE IZNENADITI: Kako se NJegoš zapravo zvao? Oslovljavali su ga sa Petar i Rade, ali je njegovo kršteno ime bilo drugačije

MNOGI ĆE SE IZNENADITI: Kako se NJegoš zapravo zvao? Oslovljavali su ga sa Petar i Rade, ali je njegovo kršteno ime bilo drugačije

VLADIKA PETAR II Petrović NJegoš bio je i ostao upamćen kao vrlo harizmatična ličnost, markantni vladar, ali i duboko prosvetljena misaona figura o čemu svedoče njegova znamenita književna dela. Iako su u usmenoj tradiciji i pisanoj istoriji njegov lik i delo opšte poznati, neki bitni detalji iz njegovog života slabo su poznati.

08. 12. 2022. u 18:51

Komentari (2)

KURTIJEVA POLICIJA BACA ŠOK BOMBE: Drama na severu Kosova i Metohije