UKRAJINA će, zbog sopstvenih problema, morati dugo da čeka da uđe u NATO, piše Njujork tajms.

Ljubica

01.10.2022. 15:39

Dovoljno ste dobri i podobni da ratujete i ginete za njih, ali da zbog toga preko reda udjete u NATO, e to je već malo teža stvar… PS Poseban pozdrav za Kurtija, možda iz ovog primera nešto nauči

patriota

01.10.2022. 15:45

Za svakoga ko prati i zna šta se dogadja ove izjave i priče su obično laprdanje. NATO je odavno u Ukrajini, a sada tamo ratuje punim kapacitetom . Potpuno je beznačajna formalnost ulaska Ukrajine u NATO , jer Ukrajina je odavno poražena i upravljanje bivšom Ukrajinom preuzela je USA . Počinje ozbiljan rat USA-NATO protiv Rusije. Sile tame i zla krenule su ponovo putem Hitlera, a nadam se da će tako i završiti . Amerika je imperija zla .

Dora

01.10.2022. 18:49

@Ljubica Vi ste mnogo naivni. Ako je silama u interesu, onda je svako pravilo nevažeće. Osim toga ulaskom Ukrajine u nato bi bilo samo njihovo zvanično učešće u sukobu sa Rusijom koje praktično već dugo godina traje. Majden i sve što se u Ukrajini događalo je Američki dizajn.

Balkan

01.10.2022. 21:03

Zemlje NATO na celu sa Amerikom, upumpavaju novac i naoruzanje, vrse obuku na savremenim sistemima po ubrzanom postupku, na onim najsavremenijim ucestvuju u operacijama, daju satelitsku podrsku i ostalu logisticku podrsku, tako da prica o ne ulasku NATO u rat sa Rusijom ne poje vodu. Po ubrzanoj proceduri kao nece ako bude Americi odgovaralo da podigne ulog ukljucice se i direktno, a to recimo Poljaci odavno prizeljkuju kao i neke male okolne zemlje, ostali tako tako, sto bismo rekli nekako smo sve blize crvenom dugmetu, narocito Amerikanci i Englezi, pa videcemo uskoro ide zima, sto rekose neki u pesmo "duga i hladna" Ziveli

Ljubica

02.10.2022. 09:22

@Dora Zemljana NATO se više isplati da izigravaju solidarnost sa Ukrajinom, nego da ih prime i snose zvanično odgovornost za neke njihove postupke.