SPECIJALNA operacija ruske vojske u Ukrajini ušla je danas u 188. dan. Juče je ukrajinska vojska izvršila seriju napada u pravcu Hersona, što je protumačeno kao početak dugo najavljivane ofanzive na jug zemlje. Posle artiljerijskih napada, mehanizovane jedinice su krenule u napad. Rusko ministarstvo odbrane je saopštilo da su neprijatelju naneti teški gubici. Aerodrom u ruskom gradu Belgorodu je napadnut raketama kasno sinoć.

Mama

30.08.2022. 08:19

Ukrajinci srljaju u samounistenje. Bojim se da ce Rusima ponestati strpljenja i da ce tek tada videti sra je rat.A onda ih vise nece biti.Strasno je koliko evropljani ne koriste mozak.

Bonaparta

30.08.2022. 11:07

Овај Зеленски је чудо од човека. Да ли можете да замислите председника који не зна где му је граница према Русији, а удара се у прса као горила када тражи кавгу да су тамо где нису. Наиме Украјина никада није затражила нити извршила демаркацију границе према Русији. Како је Русија правни следбеник Совјетског Савеза она се факто води антитерористичке акцију на својој територији и ово је унутрашње питање Русије као државе. То је разлог што се ово зове специјална операција а не рат. Зеленски када буде заробљен биће оптужен за тероризам.