GUVERNER Luganska Sergej Gajdaj saopštio je da su se juče nastavile borbe u selima oko grada Lisičanska, uprkos činjenici da je Rusija saopštila da kontroliše ceo region.

Komentari (6)

zoran

07.07.2022. 07:13

To znaci da druge drzave netreba da vjeruju bankama u drugim drzavama, a isto tako privatna lica, sliojedi povlacenje novca i drugog kapitala iz banaka.

Cika Velja

07.07.2022. 11:10

Osnovni postulat ljudskog prava je neotudjivost svojine! A posto Zapad ima sasvim suprotan postulat u praksi,a to je otmi sta se oteti moze,onda ovakav cin nije cudo,ali je ipak cudo jer su rukavice demokratije,ljudskih prava i sloboda...skinute!!!

Limar

07.07.2022. 14:01

Možda BiH i razumeo da Ukraina blokira Rusku imovinu ako i ima šta ali da taj "demokratski" zapad koji je uzimao od Rusije gas ugalj naftu đubrivo i ostale sirovine Ej ljudi pa to neće lako proći bez posledica po njih živi bili pa videli "dolazi zima duga i hladna

Balkan

09.07.2022. 13:09

Iskreno se pitam u poslednje vreme sta je Evropa? Nekada je predstavljala nesto, cak bilo i neke demokratije, sada je neprepoznatljiva i pitam se cemu mi to stremimo, razumem puno investicija iz EU, mi jesmo u Evropi ali Evropa nije vise u Evropi. Postali su vazal Anglosaksonaca, totalno promenili sve postulate ideje o EU, kao bivsi pusac koji je gori od nepusaca (mislilm gori su u razmisljanju o sankcijama cak i od Anglosaksonaca) da li je to stvarno ono sto mi zelimo????? Zamrznutu imovinu hajde da razumem ali nekom oduzeti nesto, pa to prevazilazi sve postulate svojine koji su najbolje regulisani upravo kod Anglosaksonaca a ovi iz EU bi hteli da budu veci od velikog brata. EU nije vise ono sto je bila, da li bas zelimo da budemo kolonija kod vazala? Ziveli