MASKA OPTUŽUJU ZA SEKSUALNO UZNEMIRAVANJE: Milijarder se odmah oglasio - "To je potpuna neistina"

Tanjug

21. 05. 2022. u 09:31

AMERIČKI multimilijarder Elon Musk demantovao je tvrdnje u novinskom izveštaju da je seksualno uznemiravao stjuardesu u privatnom avionu 2016. godine, nazivajući optužbe "potpuno neistinitim".

МАСКА ОПТУЖУЈУ ЗА СЕКСУАЛНО УЗНЕМИРАВАЊЕ: Милијардер се одмах огласио - То је потпуна неистина

Foto: Printscreen/Jutjub/TED

U izveštaju objavljenom na novinskom sajtu Biznis Insajder, navodi se da je kompanija Spejs Iks koju je osnovao Mask, platila 250.000 dolara (200.000 funti) jednoj ženi zaposlenoj u kompaniji, nakon postignute nagodbe za otpremninu posle tužbe za seksualno uznemiravanje podignute protiv najbogatijeg čoveka na svetu, prenosi londonski Gardijan.

U izveštaju Biznis Insajdera se navodi da je žena, koja je radila kao kabinska poslužiteljka u korporativnom mlaznom avionu kompanije Spejs Iks, optužila Maska da joj je pokazao svoj polni organ u erekciji, da joj je bez njenog pristanka dodirivao noge i ponudio da joj kupi konja ako mu obavi erotsku masažu.

Mask, koji je i izvršni direktor kompanije Tesla i čovek čije bogatstvo se procenjuje na 212 milijardi dolara, rekao je grupi od skoro 100 miliona svojih pratilaca na Tviteru da su optužbe protiv njega "potpuno netačne".

Gardijan nije uspeo da proveri tačnost navoda objavljenih u Biznis Insajderu, a kompanija Spejs Iks je zamoljena za komentar.

Podsećamo, Ilon Mask je u sredu objavio na Tviteru da će na sledećim izborima glasati za Republikance.

- U prošlosti sam glasao za Demokrate, jer su bili (uglavnom) ljubazna partija. Ali, postali su stranka podela i mržnje, pa više ne mogu da ih podržavam, glasaću za Republikance - napisao je Mask.

Ilon je dodao: "Sad pratite kako će se odvijati prljava kampanja protiv mene".

BONUS VIDEO: POGLEDAJTE IZBLIZA ABRAMOVIČEVU SUPERJAHTU - Snimci iz Mugle u Turskoj

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
ČUVAMO DEDOVINU I GROBOVE SINOVA Uprkos tragedijama, porodica Mihajla Tomaševića, iz Suvog Grla kod Srbice, opstaje na svom ognjištu (FOTO)

ČUVAMO DEDOVINU I GROBOVE SINOVA Uprkos tragedijama, porodica Mihajla Tomaševića, iz Suvog Grla kod Srbice, opstaje na svom ognjištu (FOTO)

OVO su grobovi mojih sinova. Stojadina, rođenog 1979, koji je poginuo na Košarama i Stevana, dve godine mlađeg, koji je 2002, vozeći traktor nagazio na protivtenkovsku minu koju su na putu u selu postavili Albanci. Ovde na groblju mi je druga kuća, a ona u kojoj živim sa suprugom Miladinkom Micom i sinom Darkom je nekoliko kilometara odavde. I, dok sam živ sa Kosova i Metohije seliti se neću, čuvaću svoj dom i grobove sinova.

18. 04. 2024. u 10:45

Komentari (0)

RUSIJA HITNO ODREAGOVALA: Najnovija situacija vezana za Olimpijske igre Pariz 2024 izazvala reakciju Kremlja