KINA je otvorila kargo liniju Šenžen–Lajpcig, sa šest letova nedeljno, za transport auto-delova, elektronike, haj-tek opreme, lekova...

master

12.04.2022. 14:07

Problem je sto u srbiji to vide ali nema volje da ista urade,nego guraju po svaku cenu ulazak u eu i kako izgleda zaboravice na sve prijatelje,kao sto vidite,prvo francuske lovce, sad britis tajfun, gde mi idemo,??????

Eksokustodijan

12.04.2022. 14:47

А шта је ту ново??? Тако је увек било. Сетите се само докле су Амери, чувени успостављачи и бранитељи демократије, трговали са нацистичком Немачком. Једино што се променило је иконографија. А и назив није више исти. Није више Трећи Рајх него Четврти (само се малкице другачије зове). Идеје и циљеви су остали исти. Једино што се променило је технологија

Mija

12.04.2022. 15:00

Ako vam je za to trebalo 100 godina da shvatite modus operandi velikih svjetskih siledžija onda ste sa kartama jako unazad. Morate naučiti nešto od njih iako to nije lepo a to je da sila boga ne moli. Ta lekcija bi i vama dobro došla u vezi Kosova, ako ste sigurni da je to vaše onda gospodo nema kompromisa ono što je vaše uzmite milom ili silom pa šta košta košta, ponos i pravda nemaju cenu i tu ne dajte nikome da vas spreči i da se meša.

Velja

12.04.2022. 16:52

Kao da je još neki dokaz potreban. Pa naravno da tako ide, mi smemo, vi ne, mi naređujemo, vi izvršavate, radi kako pop kaže, ne kako pop radi. A neki bi hteli da sunovrate Srbiju naglavačke u tako nešto.