NACISTI BEŽE MASKIRANI U ŽENE! Ruska vojska hvata članove ozloglašenog Azov bataljona koji dezertiraju iz Mariupolja (VIDEO)

Novosti online

23. 03. 2022. u 15:46

RAT u Ukrajini i dalje je svetska tema broj 1, a ruski mediji objavili su ovog jutra pomalo neverovatne snimke iz Mariupolja.

НАЦИСТИ БЕЖЕ МАСКИРАНИ У ЖЕНЕ! Руска војска хвата чланове озлоглашеног Азов батаљона који дезертирају из Мариупоља (ВИДЕО)

RIA Novosti

Taj grad, koji je minulih dana, a i još uvek je poprište velikih borbi, polako prelazi u ruske ruke, pa i ne čudi što pojedini članovi ozloglašenog, nacizmu sklonog Azov bataljona pokušavaju da umaknu kako znaju i umeju.

O tome svedoči i snimak koji je objavila "RIA novosti".

Naime, na njemu se vidi kako je jedan od pripadnika Azov bataljona pokušao da pobegne iz Mariupolja maskiran u ženu.

Snimak njegovog privođenja, dok je u bundi i sa maramom probao da se domogne teritorije na kojoj nema ruskih snaga, možete pogledati i vi:

Podsetimo, Mariupolj je jedna od ključnih lokacija u aktuelnom sukobu Ukrajine i Rusije, a lokalno stanovništvo, u delovima grada koji sada kontrolišu ruske snage, zahvalni su Čečenima koji su ih spasili od onoga što su pripadnici Azov bataljona radili minulih sedmica.

Bonus video: OSLOBOĐENjE JE BLIZU: Žestoke borbe u Mariupolju, Rusi uništavaju nacističke jedinice

 

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

TREBALE MU PARE ZA TIKET, PA UZEO ŽENINU KARTICU: Došla je sa posla umorna i odmah legla da spava, to mi je bila idealna šansa (VIDEO)