BIVŠA američka kongresvumen i ratni veteran Tulsi Gabard izjavila je u emisiji koju vodi Taker Karlson da se rat u Ukrajini mogao biti izbeći da su SAD, NATO i Džo Bajden pružili Rusiji bezbednosne garancije.

Komentari (7)

Srpkinja

28.02.2022. 21:21

SAD vrse teror nad Srbijom, njima je rat u glavi, senilni Bajden nezna nista, zato je i postavljen za nazovi predsednika Amerika jednaka dzelatu pravoslavnog naroda

Petar

28.02.2022. 21:49

Пааа, зашто би спречили рат ако су га они изазвали? А изазвали су га на исти начин као и рат против СРЈ. На крају, појављују се као миротворци и неко ко решава проблем (који су они сами створили). Да ли ће им опет то проћи?

Simon

01.03.2022. 10:20

Haha,pa ovaj nazovi neznam kako zato i postavljen na čelo američke države da izazove rat u rusiji,a samim tim i europi....njih će jrdino kinezi spustiti na zemlju i to zauvek.

Stefani

01.03.2022. 14:53

Pa Anunaki gusteri sa glavom u Londonu i repom u Vasingtonu vec vise od jednog veka prave plan kako porobiti i unistiti Rusiju. To je veciti antagonizam izmedju dve grupe naroda Germansko-Normanske sa jedne strane i Slovenske sa druge. Nesreca za aslovensku grupu naroda cini njena podela na katolike i pravoslavce pa ovi prvi misle kako su im zapadnjaci naklonjeniji sto je velika zabluda dokazana stotinama puta pa tako ostaje nazalost samo Rusija koja mora da ocuva identitet ove velike grupe jednog te istog naroda cak i po cenu da ulazi sa njima u konflikte.