VLADIMIR Zelenski, predsednik Ukrajine, najavio je da će posthumno odlikovati 13 ukrajinskih graničara koji su branili ostrvo Zmejni i poginuli nakon gađanja ruske artiljerije.

miroljub

28.02.2022. 14:21

Nije tačno da Zelenski laže.On to snima film u Holivudskoj produkciji a takav mu dali scenario.Pisci scenarija Djo Čamovinai, Jokšir Djons i fašisti iz EU.

buki

28.02.2022. 16:31

Zelenski polazi od moralnih načela neonacista svoje vojske i misli kako je svaki zarobljen vojnik već mrtav vojnik. Pošto uglavnom sarađuje i ima podršku od neonacista iz EU i SAD, a gledajući i kako njegovi vojnici razapinju na krst i živog pale zarobljenog ruskog vojnika, Zelenski ne može ni da pojmi, da su kod pravoslavaca moralne norme još uvek sačuvane. Posebno se na moral pazi u ratovima i sigurna sam da je Putin na to ukazao svim svojim vojnicima.

Vukasin

28.02.2022. 16:44

Ja živim u Kanadi. Imam ugovor da gledam sve glavne vesti na TV. Jutros su ugasili sve Ruske kanale koje ja plaćam. Gadovi misle da je njihova verzija istine jedina istina. Ponavljaju iste laži koje su pričali o Jugoslaviji i Srbiji. NATO je zločinačka porodica odgovorna za ovaj rat u Ukrajini. Ko šalje vulubntere da ratuju u Ukrajinu? Iste one fašističke države koje su imale dobrovoljce u Hitlerovoj vojsci 1941. godine