BIZARNA NESREĆA: Trudnica iz Belorusija poginula na razgovoru za posao, mašina joj uhvatila kosu

Novosti onlajn

04. 02. 2022. u 14:24

TRUDNICA iz Belorusije poginula je u bizarnoj nesreći na razgovoru za posao u fabrici, kada joj je mašina uhvatila kosu i pokidala skalp.

БИЗАРНА НЕСРЕЋА: Трудница из Белорусија погинула на разговору за посао, машина јој ухватила косу

Depositphotos

Umida Nazarova (21), koja je bila u sedmoj nedelji trudnoće, aplicirala je za posao u fabrici Svarmet u Borisovu koja proizvodi žice i elektrode.

Dok su joj pokazivali fabriku, kosa joj se zakačila za jednu od mašina, prenosi Njujork post.

- Kosa joj se obmotala oko vrata i uvučena je u mehanizam. Da nije ostala bez skalpa, njena kosa bi je udavila na licu mesta - rekla je njena majka Olga.

Nesrećna devojka je kasnije podlegla povredama.

- Uzeli su dva života, bila je u sedmoj nedelji trudnoće. Videli su da ima dugu kosu, zašto joj nisu dali nešto da je pokrije? - pitao je njen otac Dmitrij.

Beloruski istražni komitet saopštio je da je radnica fabrike koja je pokazivala Nazarovoj kako oprema radi napravila pauzu da bi unela zapis u registar.

- Kada se okrenula, videla je da žena već leži na podu bez svesti. Kosa joj je bila umotana u mašinu - rekao je komitet.

Fabrika je platila njenu sahranu.

BONUS VIDEO:

VATRENI HOROR: U Kaliforniji besni nova runda požara

(Telegraf)

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
ČUVAMO DEDOVINU I GROBOVE SINOVA Uprkos tragedijama, porodica Mihajla Tomaševića, iz Suvog Grla kod Srbice, opstaje na svom ognjištu (FOTO)

ČUVAMO DEDOVINU I GROBOVE SINOVA Uprkos tragedijama, porodica Mihajla Tomaševića, iz Suvog Grla kod Srbice, opstaje na svom ognjištu (FOTO)

OVO su grobovi mojih sinova. Stojadina, rođenog 1979, koji je poginuo na Košarama i Stevana, dve godine mlađeg, koji je 2002, vozeći traktor nagazio na protivtenkovsku minu koju su na putu u selu postavili Albanci. Ovde na groblju mi je druga kuća, a ona u kojoj živim sa suprugom Miladinkom Micom i sinom Darkom je nekoliko kilometara odavde. I, dok sam živ sa Kosova i Metohije seliti se neću, čuvaću svoj dom i grobove sinova.

18. 04. 2024. u 10:45

Komentari (0)

RAISI SE OBRATIO NARODU: Ovo je poruka iranskog predsednika