AMERIČKO društvo je podeljeno, zbog čega je pokrenuta tema o otcepljenju Teksasa i Kalifornije od SAD, prenosi Blumberg.

Komentari (11)

Jastreb

30.11.2021. 15:50

Nema ništa od toga. Teksašani su to pukušali i pre nešto više od 60 godina onda su ih proglasili za komuniste i pobili kao mušice. Tako će birti i sad. Amerikom vladaju tri čoveka sve ovo ostalo je komedija od izbora do demokratije.

Wlad

30.11.2021. 15:59

Rekoh ja da ce to njima da se desi kad tad, kako su rasparčavali naše zemlje i kada odvojili Kosovo i Metohiju, ja sam sada za nezavisnost Kalifornije i Teksasa ?

Leštanac

30.11.2021. 17:22

Ničija sveća nije gorela doveka. Gledajući kroz istoriju, sva velika carstva su se raspala iznutra. Pa polako, ali sigurno dolazi vreme raspada SAD. Jedva čekam da se kauboji, kao u XVIII veku medjusobno ubijali da se ponovi isti scenario

Dušan

01.12.2021. 09:33

Problem bato za engleze amere. Nema više novih kolonija, a i sadašnje se klimaju pa udaraju na Ruse koji samo brane svoju bezbednost. Opkolil su granice Rusije ko šakali, a kukaju na Rusiju kako ih ugrožava. Polako idu na svoje mesto koje su zaslužili kroz istoriju. Kalifornija, Teksas i drugi koji za sada ne talasaju mnogo samo napred. Odmah ćemo vas priznati kao i oni kosovo.

Meskalero

03.12.2021. 17:45

U Teksasu, Kaliforniji i južnim državama žive Latinoamerikanci (Meksikanci...) kojih ima više u SAD od Afroamerikanaca (crnaca)! To su države koje su SAD oteli od Meksika ali nisu uspeli da asimiliraju stanovništvo! Mnogi Latinoamerikanci i ne govore engleski, koriste svoj maternji španski jezik pogotovo uz granicu sa Meksikom! Dolazi vreme da SAD napuste ono što su silom osvojili!