UŽAS U INDIJI: Četiri bebe stradale u bolničkom požaru na neonatologiji

Tanjug

09. 11. 2021. u 00:09

ČETIRI od 40 beba sa odeljenja za negu novorođenčadi u državnoj bolnici smrtno je stradalo u centralnoj Indiji nakon što je požar večeras zahvatio odeljenje neonatologije, saopštili su zvaničnici vlade.

УЖАС У ИНДИЈИ: Четири бебе страдале у болничком пожару на неонатологији

Anđela Stevanović

Ovo je poslednji u nizu bolničkih požara od kojih su u Indiji samo ove godine stradale desetine ljudi, preneo je Rojters.

Ostala novorođenčad u bolnici Kamla Nehru u državi Madija Pradeš, od kojih su mnoga pothranjena, prebačena su na druga odeljenja, potvrdio je ministar za medicinsko obrazovanje Višvas Kailaš Sarang neposredno nakon što je požar stavljen pod kontrolu.

U bolničkim požarima ove godine je poginulo najmanje 70 ljudi u Indiji, uključujući 10 koji su stradali prošlog vikenda u Maharaštri, državi koja se nalazi pored Madija Pradeša.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
Dolce Vita na obali Save: Stanovi na ovoj lokaciji su za one koji žive svoje snove

Dolce Vita na obali Save: Stanovi na ovoj lokaciji su za one koji žive svoje snove

Možete li da zamislite lepotu svakodnevice koja počinje na obali Save do koje stižete laganom šetnjom kroz jedinstvenu luksuznu pešačku zonu, a završava se ispijanjem vina na vašoj prostranoj terasi s pogledom na reku ili u vrhunskom restoranu do kog stižete peške? U istom danu ste s lakoćom obavili posao, odradili trening, uživali u kupovini novih komada garderobe najluksuznijih brendova u neposrednom komšiluku, a stigli ste i da sa decom provedete vreme u zelenilu, jer se sve što vam treba nalazi nadohvat ruke.

14. 05. 2024. u 10:00

Komentari (0)

KO JE ROBERT FICO: Čovek koji prkosi NATO-u i neće da prizna tzv. Kosovo