PRVI SNIMCI SA MESTA TRAGEDIJE: Ovo je crkva u kojoj je Alek Boldvin ubio Halinu Hačins (VIDEO)

Novosti online

22. 10. 2021. u 07:31

TRAGEDIJA se dogodila na snimanju filma "Rust" (Rđa), kada je proslavljeni holivudski glumac Alek Boldvin ubio svoju koleginicu Halinu Hačins (42) i ranio Hoela Souzu (48).

ПРВИ СНИМЦИ СА МЕСТА ТРАГЕДИЈЕ: Ово је црква у којој је Алек Болдвин убио Халину Хачинс (ВИДЕО)

Foto: Printskrin/Youtube CBS Los Angeles

Kako se vidi na prvim snimcima, koje prenose svetski mediji, do tragedije je došlo na snimanju scene u improvizovanoj crkvi.

Film se snima u Novom Meksiku.

Pogledajte snimke sa mesta tragedije:

U saopštenju iz produkcije filma "Rust" ("Rđa") navodi se da je došlo do nesreće usled nepravilnog korišćenja filmskog oružja.

Policija u saopštenju navodi da je prerano reći o kakvom se događaju radilo i nisu upotrebili termin nesreća, ostavljajući to istražiteljima.

Prema navodima istražitelja, nemili događaj zbio se prilikom snimanja scene koja je uključivala korišćenje rekvizita vatrenog oružja, kada je došlo do ispaljivanja.

Sprovodi se istraga o vrsti metaka koji su ispaljeni.

Halina Hačins je rođena u Ukrajini 1979. godine. Halina je odrastala u sovjetskoj vojnoj bazi u Arktičkom krugu. Pohađala je Kijevski nacionalni univerzitet i diplomirala međunarodno novinarstvo pre nego što je počela da radi na britanskim dokumentarnim produkcijama kao istraživački novinar.

Kasnije se preselila u Los Anđeles i diplomirala na Konzervatorijumu Američkog filmskog instituta 2015. Godine 2018. bila je snimatelj u laboratoriji "21st Century Fox DP", a godinu dana kasnije izabrana je za jednu od zvezda u usponu časopisa "American Cinematographer".

ZAPRATITE NPORTAL NA FEJSBUKU

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Komentari (0)