KIJEV je zainteresovan da očuva tranzit gasa iz Rusije u Evropsku uniju preko svoje teritorije, jer ne želi da izgubi dve milijarde dolara godišnje, izjavio je predsednik Ukrajine Vladimir Zelenski.

Komentari (7)

Miki Zg

12.10.2021. 18:51

Ne znam bili plakao zbog braće Ukrajinaca -naroda ili se smijao ovim komičarima koji vode ovih 5 god. državu .Potrošenko -Porošenko , Zelenski koje je Zapad ustoličio obojenim revolucijama zarad nesreće građana Ukrajine .Ukrajinci -domoljubni igranka je završena ,ostajete sami ,od Zapada 0 dolara !

Predrag Budimir

13.10.2021. 00:00

Od drzavnog puca na Majdanu, 2014.godine, ukrajinska drzavna politika na sve lici, samo ne na ozbiljnu drzavnu politiku. Ukrajina, zemlja velikog potencijala, postala je teatar apsurda. Politika cija je osnova rusofobija, pretvaranje svoje teritorije u placdarm Zapada, za nastupanje i napad na Rusiju, uz svakodnevno i sveraznovrsnije gusenje prava Rusa u Ukrajini, uz neobuzadni i nesankcionisanu Banderovski nacizam i fasizam, samo je delic ruzne slike Ukrajine. Pritom zahtevate od ,,agresora,, Rzsije, da najgiri gas na svetu, kako tvrde zvanicnici, nastavite da transportuje kros ukrajinski gasovod, kako Ukrajina nebi gubila priliku da gubi 2 milijarde dolara godisnje i mogucnost da isti gas krade, kroz virtuelni ,, revirzibilni ,, gasovod. Sumanuto.

Aleksandar Arsovic

13.10.2021. 19:48

E Moj zeleni Zelenski,zapamtives ti sad za svagda ko je Viktor Cernomirdin.Ici ces ti da mu kleknes na grob I molis za oprostaj.Kamerad!!! ?❣️❣️??