ZABRANA IZLASKA U KLUBOVE ZA STARIJE OD 40 GODINA? Snimak ministra u provodu izazvao buru u Britaniji - poznati podržali inicijativu

Novosti onlajn

05. 09. 2021. u 09:58

PEVAČICA Talija Storm, koja ima 22 godine, podržala je ideju o zabrani izlaska u noćne klubove osobama starijim od 40 godina, nakon što je britanski ministar Majkl Gov viđen kako se čitavu noć zabavlja u jednom tehno klubu, piše Metro.

ЗАБРАНА ИЗЛАСКА У КЛУБОВЕ ЗА СТАРИЈЕ ОД 40 ГОДИНА? Снимак министра у проводу изазвао буру у Британији - познати подржали иницијативу

Foto: Printskrin/Tviter

Voditelji emisije "Good Morning Britain" u utorak su s pevačicom raspravljali o tome da li starijima od 40 godina treba zabraniti noćne klubove, a ideja se Taliji očito svidela pa je rekla da bi stariji ljudi trebalo da prepuste noćnu zabavu mladima.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by TALLIA STORM (@talliastorm)

- Ne želim da idem u klub i da vidim tatu, njegove prijatelje ni dedu kako plešu - rekla je i dodala da stariji imaju više mogućnosti za izlaske od mladih.

Tallia se nakon svog intervjua oglasila na Tviteru, našalivši se da će je njena mama izbaciti iz kuće kad čuje šta je izjavila.

(Indeks)

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (2)

ETO, JAVLJA MI SE! Kako je Novak Đoković šokirao novinarku CNN-a