"VOLIM DA PLEŠEM" Britanski ministar uživao u tehno klubu, svi pričaju o snimku (VIDEO)

Novosti onlajn

30. 08. 2021. u 17:17

ODEVEN u odelo, bez kravate, i naizgled sam, britanski ministar Majkl Gov snimljen je na plesnom podijumu u klubu Bohemia u centru Aberdina u ranim jutarnjim satima u nedelju, piše Skaj Njuz.

ВОЛИМ ДА ПЛЕШЕМ Британски министар уживао у техно клубу, сви причају о снимку (ВИДЕО)

Foto: Printskrin/Tviter

Klub je bio domaćin tehno večeri pod nazivom "Pipe", a na društvenim mrežama objavili su video na kojem se vidi kako Gov skače u ritmu muzike, s natpisom "Gove in the club".

Adam Tejlor, suorganizator događanja, rekao je da je Gov bio u pabu u prizemlju i zainteresovao se kad je izašao i čuo muziku

Teljor rekao je za novinsku agenciju PA:

- Pitao sam želi li doći gore i voli li muziku za ples. Objasnio sam mu da je to prilično živahna muzika i upitao ga je li siguran da je to njegova vrsta noći.

- Rekao je "volim da plešem", ja sam mu poručio 'ulazak je pet funti', a onda se on pokušao izvući od plaćanja karte pozivanjem na svoju funkciju. Gov se u klubu bacio na ples, poskakujući uz tehno muziku - rekao je Tejlor.

- Očekivao sam da će se popeti i možda samo popiti nekoliko pića. Pab je bio zatvoren, ali kad sam sledeći put otišao gore, imao je zaista dobre pokrete. Imao je neverovatnu energiju i izdržljivost, samo je nastavio plesati celu noć - dodao je Tejlor.

(Blic)

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
OVO JE ČOVEK KOJI JE U NIŠU NEUTRALISAO TONU TEŠKU AVIO-BOMBU SA 430 KG EKSPLOZIVA: To isto je radio 2011. u Kragujevcu i 2013. na Dorćolu

OVO JE ČOVEK KOJI JE U NIŠU NEUTRALISAO TONU TEŠKU AVIO-BOMBU SA 430 KG EKSPLOZIVA: To isto je radio 2011. u Kragujevcu i 2013. na Dorćolu

AKO igde postoji "vaga" za merenje snage ljudskog duha, koliko li bi na njenoj skali težila ona koju ima deminer Mihailo Marinković (48), iz Pančeva, pripadnik Sektora za vanredne situacije MUP Srbije? Koliko bi na njen tas stalo njegove odvažnosti, staloženosti, potpune koncentracije..., u trenutku dok je, minule nedelje u Nišu, sam prilazio neeksplodiranoj avio-bombi teškoj 1.000 kilograma koja nosi 430 kilograma eksploziva, zaostaloj iz NATO agresije?

27. 04. 2024. u 07:00

Komentari (0)

RUSIJA JE ZGROŽENA: Ovo je najnoviji uslov za Ruse da bi učestvovali na Igrama Pariz 2024