GENERALNI sekretar NATO-a Jens Stoltenberg izjavio je danas da postoji pretnja od međunarodnog terorizma zbog povratka talibana na vlast u Avganistanu, i da zapadna odbrambena alijansa "mora biti na oprezu kako bi ostala na čelu borbe" protiv terorizma.

Komentari (7)

MARKO

17.08.2021. 16:56

Ма нема проблема. НАТО је изгубио рат у Авганистану после 20 година ратовања, али тако неће да прође кад нападне Руску Федерацију. Њу ће да прегазе као пиле на путу и да јој уведу запдањачку демократију у веома кратком вемену. Добиће сва руска природна богатства и сви ће бити срећни. Али, када се НАТО пробуди, јава ће бити још гора него у Авганистану.

Bonaparta

17.08.2021. 17:06

Vaši obaveštajci se bave obezbeđenjem transporta narkotika, a ne stvarnom situacijom. Džabe vama i sateliti i bespilotne letelice i sva tehnika kada se vi ne bavite stvarima kijima treba da se bavite. Vi ste jedna obična šver komerc kriminalna ekipa i operisana od realnosti.

Zoran Petrović

17.08.2021. 17:15

Učestvovali ste u krađu rude u toj zemlji i kad ste sve prirodne resurse pokrali , spakovali ste se i ostavili narod na milost i nemilost. Toliko o vašoj dobroti i vašoj pravdi.. NN Nato Niiiiikaaaad