RUSIJA kategorički odbacuje sve izmišljotine o pokušajima da utiče na političku situaciju u Sjedinjenim Američkim Državama, takve tvrdnje liče na način da se pažnja javnosti skrene sa unutrašnjih problema traženjem spoljnog neprijatelja, izjavio je ruski ambasador u Vašingtonu Anatolij Antonov.

Jastreb

14.08.2021. 09:35

Ameri su u gadnom sosu u politici i kao i svuda u svetu za sve je kriv neko drugi i za to je najpogodnije optužiti "dežurnog" neprijatelja Rusiju. A rusi nisu sposobni za to možda će moći nekad ali sad ni slučajno, samo ameri moraju da se čuvaju Kine ona je i spremna i sposobna da im parira u svakom pogledu i ona će im stati nogom za vrat.

Mija

14.08.2021. 10:37

Tko normalan može povjerovati u tu priču svjetskih kriminalaca kauboja? Neka samo pokušaju da nabroje sve ratove i sranja koja su u zadnjih sto godina napravili po svetu i što je još gore ni danas ne miruju opet će sada naseliti taliban u Evropu i razboriti je do temelja. Hvala bogu da postoji Kina i Rusija pa ti figli di putana imaju bar od nekog straha. A Evropa je sranje od kontinenta i naroda jer robuju amerima već 80 godine i žalosno je što plaćamo te dupelisce u Briselu.!!!