ZAKOPALI RATNE SEKIRE? Članovi kraljevske porodice čestitali rođendan Megan Markl

Novosti onlajn

04. 08. 2021. u 17:26 >> 20:05

MEGAN Markl danas proslavlja 40. rođendan sa svojim suprugom- princom Harijem, sinom Arčijem, i dvomesečnom ćerkom Lilibet.

ЗАКОПАЛИ РАТНЕ СЕКИРЕ? Чланови краљевске породице честитали рођендан Меган Маркл

Foto: EPA

Povodom proslave rođendana kraljevski izvor je rekao da Megan želi mali skup, da je oko 65 ljudi je pozvano, a među zvanicama su samo bliski prijatelji i rođaci.

Podsetimo, par je potpisao unosne, višemilionske ugovore sa "Spotifajom", i "Netfliksom", koji su im dali kapital za realizaciju novog načina života, i javnih ciljeva.

Dosta se pisalo o njihovoj odluci da se povuku sa kraljevskih funkcija početkom prošle godine, radi lične i finansijske slobode - simbolično nazvane "Megzit".

Tek je u martu obelodanjeno u intervjuu sa Oprom Vinfri da pravi razlozi napuštanja leže u nizu šokantnih otkrića gde je monarhija okarakterisana kao rasistička i "nebrižna" insitucija.

Uprkos naizgled raskinutoj vezi, članovi kraljevske porodice javno su čestitali vojvotkinji rođendan.

Meganin svekar- princ Čarls, oglasio se na društvenim mrežama, i čestitao vojvotkinji rođendan rečima- "Vojvotkinji od Saseksa srećan 40.rođendan".

U međuvremenu, Meganin dever - princ Vilijam, kao i njegova supruga Kejt, poželeli su joj "svako dobro". Oni su joj u čestitki poželeli srećan rođendan, uz emotikone rođendanske torte, i sliku vojvotkinje kako sedi na plaži.

Takođe, na zvaničnom "Tviter" nalogu kraljevske porodice objavljeno je nekoliko njenih fotorafija sa kraljicom, princom Harijem, i njihovim sinom, uz radosne čestitke povodom proslave rođendana, prenosi The Herald.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Komentari (0)