PREDSTAVNICI komiteta za međunarodne odnose parlamenata SAD, Velike Britanije, Poljske, Ukrajine, Litvanije, Letonije, Estonije i Irske usprotivili su se realizaciji gasovoda "Severni tok 2".

buki

03.08.2021. 00:26

Po običaju izjave su tendenciozne i iznad svega besmislene. Severni tok2 ne ugrožava ničiju nacionalnu bezbednost, a pogotovu ukrajinsku. Istina sprečava Ukrajinu da ucenjuje Rusiju, ali ucene su i inače kriminalno delo, pa valjda to važi i kad se ucenjuje Rusija. Rusi imaju obavezu da gas transportuju preko Ukrajine još nepune dve godine i to će ispoštovati, bez obzira na sve gadosti koje im Ukrajina radi. Za dalje će morati da se dogovore, ali ako Ukrajina nastavi ovako sa pritiscima i ucenama, uz pomoć Zapada će ostati bez gasa, pa će ih grejati ljubav sa Nato paktom.

VOJVODJANIN

07.08.2021. 10:12

Poljska i nemacka ce se na zimu doslovce ZALEDITI!RUSI uzurbano rade na gasovodu prema KINI koji moze preuzeti gas koji se transportuje ukrajino,.RUSKO I NASE SKLADISTE u BANATSKOM DVORU nece moci sem MADJARSKE I AUSTRIJE DA SNABDE GASOM. Ako budu uvodili sankcije SEVERU 2 I NE POTECE GAS RUSI CE BITI OSTECENI ZA NEKIH 35% .aLI RUSI MOCI CE DODATNIM ISPORUKAMA KINI(VAN SADASNJEG UGOVORA) deo isporuciti.Prema tome nemci i Poljaci IZVOLITE CARAJTE RUSKOG MEDVEDA BUDAN JE I BICE SVE DOK SE NE ZALEDITE!A KAD SE ZALEDITE US-a TECNI GAS 3x SKUPLJI PLUS NEMA SVU OPREMU ZA PRIJEM I DISTRIBUCIJU TECNOG GASA!Pa vi vidite ko se sad smeje .A severne zemlje ce KOMPEZOVATI NEMACKOJ KROZ POVECANJA UCESCA U NATI I U EU -AMIN!