NAJMANjE 60 osoba nastradalo je u katastrofalnim poplavama u nemačkim provincijama Severna Rajna-Vestfalija i Rajna-Palatinat. Više desetina se vodi kao nestalo.

Komentari (4)

Mija

15.07.2021. 18:02

Velika štete i žalost za poginulim i nestalima jednom rečju katastrofa. Ali bi čovjek kao vrsta trebao da se zapita kao uzročnik svega ovoga do kada će kršiti pravila prirode i početi svoj intelekt upotrebljavati u tom smjeru da ide rukom pod rukom sa prirodom. Zar smo toliko glupi da ne možemo shvatiti da smo mi ti koji smo uzročnici ovih katastrofa? Počnimo misliti prije nego negdje posječemo stabla porušimo na tone kamenja izminiramo planine da bi baš tu ili tamo napravili naše kuće, naselje zato što nam je tu lijepo i što baš mi tu želimo kuću a tamo stari ljudi nisu nikada gradili i znali su točno zbog čega. Poštivala su prirodu njene zakone i moć.!!!

Pera

15.07.2021. 19:19

"Šokirana sam katastrofom zbog čega je stradalo toliko ljudi", rekla je Merkel"! A nije bila šokirana kada su 90-tih njeni sunarodnjaci udruženi u NATO razarali suverenu državu i pobili daleko više civila i dece na prostorima nekadašnje Jugoslavije /posebno Srbije/. Sve polako dolazi na svoje!

Vakcina

15.07.2021. 21:04

Merkel odlazi a Napoleon dolazi, Makron ce opljackati i zavrsiti ono sto je Napoleon propustio. Zalosno je sto Merkel odlazi, poslednji politicar koja ne radi po diktatu bankarskog propalog lobija u Evropi. Plakace cela Evropa za njom. Ovaj siljokuran nepolitik covek ce voditi evropu!!!!!! Jadna Evropa.

Vasa

15.07.2021. 23:32

Као што је већ виђено, увек сиротиња страда која живи у старијим кућама. Што се тиче пљачки, стварно ме чуди да на богатом и моралном Западу могу да се дешавају овакве ствари. Што се тиче ових поплава, не чуди ме ако Србији запрете санкцијама и НАТО агресијом јер су поплаве погодиле ЕУ.