"TREBA DA DOBIJU PO NJUŠCI!" Izraelski obaveštajac o britanskom razaraču - Rusi, očitajte im lekciju zbog provokacija! (VIDEO)

Novosti online

27. 06. 2021. u 16:36

BIVŠI šef izraelske specijalne službe Nativ, Jakov Kedmi, smatra da je bilo potrebno potopiti britanski razarač "Defender", koji je isprovocirao Rusiju pošto je prolazio kroz vode u blizini Krima.

ТРЕБА ДА ДОБИЈУ ПО ЊУШЦИ! Израелски обавештајац о британском разарачу - Руси, очитајте им лекцију због провокација! (ВИДЕО)

Foto: Printskrin

- Potopio bih ga - rekao je Jakov Kedmi, misleći na britanski razarač.

Prema njegovom mišljenju, posle toga je trebalo izviniti se.

- Trebalo je kazati - žurilo nam se, nervozni smo ljudi, nestabilni, pa reagujemo nervozno. I sledeći put, nemojte nas zadirkivati - ludi smo - objasnio je on za delta.ru. 

Navodi i da je Britancima bila potrebna lekcija koju će pamtiti do kraja života.

- Oni su gospoda. A ova gospoda treba da dobiju po njušci. I tako da će to pamtiti do kraja života. Oni koriste vašu slabost, vašu učtivost i sprovode takve provokacije - naglasio je Jakov Kedmi.

Incident u Crnom moru

Crnomorska flota Rusije zajedno sa Pograničnom službom FSB u sredu je ispalila tri hica upozorenja kako bi sprečila britanski razarač da naruši rusku državnu granicu. Pogledajte snimak ceo snimak koji je zabeležila Federalna služba bezbednosti.

Prema navodima Ministarstva odbrane Rusije, britanski razarač je prethodno dobio upozorenje da će biti upotrebljeno naoružanje ukoliko povredi granice Ruske Federacije, međutim, vojni brod na to upozorenje nije reagovao.

Na snimku se čuje da su ruski graničari više puta zahtevali od stranog vojnog broda da napusti njihove teritorijalne vode, a pošto se britanski razarač oglušio ispalili su hice upozorenja.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (4)

AKO NEKOM POZAJMITE OVU KNJIGU, NE OČEKUJTE DA VAM JE VRATI!