LEPA VEST ZA SVE KOJI IDU U GRČKU: Ukinuto obavezno nošenje maski na otvorenom

Tanjug

23. 06. 2021. u 19:13

GRČKA će ukinuti obavezno nošenje maski napolju i ublažiće preostale restrikcije uvedene zbog pandemije Kovida-19, saopštile su danas grčke vlasti.

ЛЕПА ВЕСТ ЗА СВЕ КОЈИ ИДУ У ГРЧКУ: Укинуто обавезно ношење маски на отвореном

Foto arhiva

Nosenje maski u zatvorenom prostoru biće i dalje obavezno, a od četvrtka više to neće biti slučaj na otvorenom, javio je Rojters.

Poboljšana epidemiološka slika je jasna i povoljna, rekla je članica komiteta za infektivne bolesti i savetnica vlade, Vana Papaevangelu, i dodala da su izgledi dobri.

Ona je rekla da sve dok virus cirkuliše među ljudima, nema mesta za samozadovoljstvo. Papaevangelu je navela da što duže virus kruži, veće su šanse za nove mutacije.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
ČUVAMO DEDOVINU I GROBOVE SINOVA Uprkos tragedijama, porodica Mihajla Tomaševića, iz Suvog Grla kod Srbice, opstaje na svom ognjištu (FOTO)

ČUVAMO DEDOVINU I GROBOVE SINOVA Uprkos tragedijama, porodica Mihajla Tomaševića, iz Suvog Grla kod Srbice, opstaje na svom ognjištu (FOTO)

OVO su grobovi mojih sinova. Stojadina, rođenog 1979, koji je poginuo na Košarama i Stevana, dve godine mlađeg, koji je 2002, vozeći traktor nagazio na protivtenkovsku minu koju su na putu u selu postavili Albanci. Ovde na groblju mi je druga kuća, a ona u kojoj živim sa suprugom Miladinkom Micom i sinom Darkom je nekoliko kilometara odavde. I, dok sam živ sa Kosova i Metohije seliti se neću, čuvaću svoj dom i grobove sinova.

18. 04. 2024. u 10:45

Komentari (1)

MEDIJI TVRDE: Netanjahu odgovorio Berbokovoj - Mi nismo nacisti, u Gazi nema gladi