UNUKA IZBOLA BAKU (85): Stravičan zločin potresao Sloveniju

Novosti online

07. 04. 2021. u 16:22

U SLOVENAČKOM mestu Bertoki kod Kopra u utorak je došlo do ubistva 85-godišnje žene, a za zločin je osumnjičena njena 31-godišnja unuka koja je pritvorena.

УНУКА ИЗБОЛА БАКУ (85): Стравичан злочин потресао Словенију

Foto Tanjug-AP

Nešto pre 20 sati muškarac iz Bertoka obavestio je policiju da je u kući našao mrtvu ženu, slovenačku državljanku, a smrt 85-godišnje meštanke potvrdio je lekar.

- Odmah smo započeli intenzivno prikupljanje obaveštenja, s čime nastavljamo - kazao je na konferenciji za novinare Dejan Grandič, kriminalista iz koparske policije.

UBILA JE NOŽEM?

- Tokom noći policija je uhapsila 31-godišnjakinju, takođe slovenačku državljanku, koja se sumnjiči za krivično delo ubistva - dodao je ne otkrivajući identitet osumnjičene, ali mediji, pozivajući se na lokalne meštane, navode kako je reč o unuci ubijene.

Ona još nije ispitana, a sumnja se da je krivično delo počinila oštrim predmetom, navela je policija u saopštenju, ne precizirajući da li je reč o nožu i da li je policija, koja je sinoć pretraživala i kante za smeće u okolini kuće, predmet našla.

Mesto događaja obišli su i dežurni sudija istrage te državni tužilac.

- Zbog toka istrage još nije moguće dati podatke u vezi s pritvorenom osobom - objasnio je Grandič, dodavši da motiv zločina još treba utvrditi te da osumnjičena do sada nije bila u krivičnim postupcima.

Dodao je da osumnjičena ostaje u pritvoru i da više detalja o slučaju ne može da iznese u interesu istrage koja se nastavlja.

(Alo.rs)

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

POLICIJA BLOKIRA PRILAZ: Stigao bager u dvorište kuće gde je nestala mala Danka (FOTO/VIDEO)