LETI PERJE PO HRVATSKOJ: Milanović nazvao Plenkovića "štetočinom", on mu poručio da je "iskompleksirani, ljubomorni lažljivac"

Novosti online

30. 03. 2021. u 17:20

PREMIJER Hrvatske Andrej Plenković, koji je u obilasku Osiječko-baranjske i Vukovarsko sremske županije, nije mnogo čekao da odgovori predsedniku Zoranu Milanoviću, koji ga je ranije danas nazvao "štetočinom" a on njega potom "iskompleksiranim, ljubomornim lažljivcem".

ЛЕТИ ПЕРЈЕ ПО ХРВАТСКОЈ: Милановић назвао Пленковића штеточином, он му поручио да је искомплексирани, љубоморни лажљивац

Predsednik i premijer Hrvatske

- Ne mogu biti jasniji. Ja govorim jasno vrlo precizno šta je suština. Mislim da vi to možete dobro interpretirati - rekao je Plenković novinarima na terenu.

Dok bude takvih napada, kazao je Plenković, biće i ovakvih odgovora, uz napomenu da "ovaj stil, drugi talas komunikacije" dolazi isključivo od Milanovića.

- Da ne misli da će mene impresionirati. Kakav je neradnik kao premijer bio, o tome se pričaju priče - rekao je Plenković.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
ČUVAMO DEDOVINU I GROBOVE SINOVA Uprkos tragedijama, porodica Mihajla Tomaševića, iz Suvog Grla kod Srbice, opstaje na svom ognjištu (FOTO)

ČUVAMO DEDOVINU I GROBOVE SINOVA Uprkos tragedijama, porodica Mihajla Tomaševića, iz Suvog Grla kod Srbice, opstaje na svom ognjištu (FOTO)

OVO su grobovi mojih sinova. Stojadina, rođenog 1979, koji je poginuo na Košarama i Stevana, dve godine mlađeg, koji je 2002, vozeći traktor nagazio na protivtenkovsku minu koju su na putu u selu postavili Albanci. Ovde na groblju mi je druga kuća, a ona u kojoj živim sa suprugom Miladinkom Micom i sinom Darkom je nekoliko kilometara odavde. I, dok sam živ sa Kosova i Metohije seliti se neću, čuvaću svoj dom i grobove sinova.

18. 04. 2024. u 10:45

Komentari (0)