ČIM IZAĐU IZ KUĆE, VIDE ĆERKIN GROB: Roditelji ubijene Nizame Hećimović nemi od bola nakon stravičnog zločina

Novosti online

20. 08. 2023. u 13:23

PORODICA monstruozno ubijene Nizame Hećimović ne može da poveruje da njihove ćerke više nema. U Gradačcu je zavladao muk od kada je trostruki ubica Nermin Sulejmanović njihov grad zavio u crno.

ЧИМ ИЗАЂУ ИЗ КУЋЕ, ВИДЕ ЋЕРКИН ГРОБ: Родитељи убијене Низаме Хећимовић неми од бола након стравичног злочина

Foto: Fejsbuk/Tviter/Dnevni avaz

Do danas, Nizamini roditelji nisu se oglašavali, a prema rečima njihove rođake, oni se nalaze u jako lošem stanju. Kako kaže, kada dođe vreme, oglasiće se.

- Ne jedemo, ne pijemo, ne spavamo. Teško nam je. Pod tabletama smo. Nismo još prihvatili da Nizame nema. Puno toga što je objavljeno je laž. Kad dođe vreme daćemo izjavu kao porodica - rekla je rođaka.

Prošlo je šest dana od sahrane ubijene Nize, kako su je prijatelji od milja zvali. Njeno telo pokopano je preko puta njenog porodičnog doma na lokalnom groblju, a kako je ispričala rođaka porodice Hećimović, roditelji kada god izađu u dvorište gledaju na ćerkin grob.

- Otac Nusret je došao iz Nemačke čim je čuo šta se dogodilo, a mama Suada, već ionako bolesna, slomljena je od bola. Čim izađu u dvorište gledaju u grob svoje kćeri jer im se groblje nalazi odmah preko puta. Na grobu je mnoštvo već uvenulog cveća. Celo naselje Mionica oplakuje njenu žrtvu i svi Nermina Sulejmanovića nazivaju monstrumom - rekla je rođaka.

Nermin Sulejmanović, počinio je trostruko ubistvo, počevši od svoje nevenčane supruge Nizame Hećimović (38), a već je prijavljivan policiji za nasilje u porodici. On je ubio je svoju suprugu ispred vikendice u mestu Sibovac, nedaleko od Gradačca, dok je njihova ćerka ležala u lokvi krvi i plakala.

Kako se moglo videti na uznemirujućem snimku koji je sada obrisan sa profila ubice, on je par minuta pre nego što će ispaliti metak u glavu svoje supruge upitao zašto ga je prijavila policiji, a ona je odgovorila da se bojala za sebe i dete.

Nakon što je pretukao i ubio svoju nevenčanu suprugu, Nermin je ubio još dvoje ljudi, oca i sina (23), turske državljane, Đengisa (55) i Denisa Ondera (23). U krvavom piru je ranjena i supruga i majka ubijenih, koja se nalazi u životnoj opasnosti na Klinici za anesteziologiju i reanimatologiju u Tuzli.

(24 sata.hr)

BONUS VIDEO: JEZIV SNIMAK LIKVIDACIJE - Kamere zabeležile trenutak kada je Jorović ubijen u Altini

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

AKO VUČIĆ NE POBEDI, SRBIJU ČEKAJU TEŠKI DANI PO SVIM PITANJIMA... Darko Miličić poslao važnu poruku o aktuelnoj političkoj situaciji (VIDEO)