ŽALIO SE LIČNO ŠMITU: Sarajlija tvrdi da je dobio otkaz posle krivičnih prijava protiv svog direktora

12. 10. 2022. u 13:55

SARAJLIJA Sanjin Sinanović, otac troje dece, koji je podneo tri krivične prijave protiv svog pretpostavljenog u Centralnoj banci BiH, posle čega je dobio otkaz, već 22 dana spava u šatoru ispred zdanja Suda i Tužilaštva BiH u glavnog gradu BiH.

ЖАЛИО СЕ ЛИЧНО ШМИТУ: Сарајлија тврди да је добио отказ после кривичних пријава против свог директора

V mitrić

Sinanović tvrdi da su „sudovi stali na stranu korupcije i kriminala na koji je ukazivao, kao i na njihove aktere“. Generalni direktor Centralne banke Senad Softić je, kako navodi, „intimus Bakira Izetbegovića i preti mu, preko sarajevskih ubica, da stane sa štrajkom i da se makne od Suda i Tužilaštva BiH.

U snimljenoj izjavi sada već bivši službenik CB BiH ističe da je stigla vest da će tu finansijsku instituciju da poseti visoki predstavnik za BiH, Šmit“.

- Ovaj video snimam samo da mi ne bi mogli nešto napakovati, naštamati, ili uraditi ljudi iz Centralne banke, jer su spremni na sve - kaže Sinanović. - Gospodin Šmit mora da bude upoznat o svemu. Sa korupcionašima i kriminalcima nema razgovora.

Sanjin je ispred CB BiH uspeo da obavesti Šmita o onome šta ga je zadesilo. Istakao je visokom predstavniku da će „ova država (BiH) prodisati kad se oslobodi korupcije i kriminala“.

Sarajlije, koje su se zatekle kod CB BiH, prilazili su i čestitali Sanjinu šta je rekao i kako je uspeo da priđe Šmitu pored obezbeđenja.

BONUS VIDEO - POGLEDAJTE: Ovako je Vučić "oduvao" hrvatske novinare

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

IZGUBIO SAM 400.000 EVRA, DUŽAN SAM JOŠ 80.000: Surova ispovest Aleksandra bivšeg kockara (VIDEO)