VISOKI predstavnik Kristijan Šmit najavio je danas skori dolazak jednog kontigenta nemačke vojske u BiH, koji će biti u sastavu Misije Eufor.

Komentari (6)

borko

09.06.2022. 13:18

Zveri se vraćaju na mesta svojih zločina. Samo nek stave svastike da stvarno znamo ko su. Joj njihove sreće što šire mir , prosperitet i blagostanje na njima dobro znanim balkanskim prostorima.

buki

09.06.2022. 13:40

Tamo gde ste vi (Nemci) ''pružali sigurnost'', tog naroda više nema. Ostali su samo teroristi, koje ste naoružali i obučili da rade za nemački interes. Tim povodom vas molimo da Srbe više ni od koga ne ''branite'' i da nas posle vekovne ''zaštite'' konačno ostavite na miru, jer da nam vi niste ''pružali sigurnost'', umesto 7 bilo bi nas 37 miliona. 'Ajde za promenu, branite malo Hrvate onako kako ste branili nas, pa će vam svi antifašisti biti zahvalni, jer bi konačno nečim lepim i plemenitim zadužili čovečanstvo.

kosovce

09.06.2022. 22:55

Nemci nikad nisu dolazili kao prijatelji vec kao okupatori pa ce tako biti i sada. I u juznoj srpskoj pokrajini su samo okupatori, do daljneg. Ako ih nismo zvali, onda neka i ne dolaze a ne da pod laznim izgovorom da cuvaju mir, okupiraju srpske teritorije. Srbi im to nece oprostiti nikada. Oni su nasi najveci dzelati.

Dusan

08.07.2022. 16:50

Све ће оне завршити на црвеном тргу као и 1945 само не Стаљину под ногама већ Путину ,Живела република Српска,Србија и Мајка Русија!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!