ZORAN MILANOVIĆ O STRAHU HRVATA: Pa, gde ćeš po kiši ići u rat?

Novosti online

24. 10. 2021. u 20:49

HRVATSKI predsednik Zoran Milanović govorio je u Makarskoj o ratu.

ЗОРАН МИЛАНОВИЋ О СТРАХУ ХРВАТА: Па, где ћеш по киши ићи у рат?

Foto: EPA

- Kada je Antun Tus pozvao s radija Zagrepčane početkom oktobra 1991. godine da se jave na Velesajam radi proboja prema Vukovaru, došlo je 430 ljudi! Dakle, niko! I to kada su svi slušali radio, jer nije bilo plejstejšna, vocap grupa, i svi su čuli. Strah, taj stalni čovekov saputnik, prijatelj, limitator, nesigurnost, a na kraju krajeva, bio je i kišan dan. Pa, gde ćeš po kiši ići u rat? -  rekao je Milanović.

ZAPRATITE NPORTAL NA FEJSBUKU

BONUS VIDEO - POLICAJAC ODLOŽIO ORUŽJE PA SE PREKRSTIO: Uz Božiju pomoć organi reda sačuvali manastir

 

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
ČUVAMO DEDOVINU I GROBOVE SINOVA Uprkos tragedijama, porodica Mihajla Tomaševića, iz Suvog Grla kod Srbice, opstaje na svom ognjištu (FOTO)

ČUVAMO DEDOVINU I GROBOVE SINOVA Uprkos tragedijama, porodica Mihajla Tomaševića, iz Suvog Grla kod Srbice, opstaje na svom ognjištu (FOTO)

OVO su grobovi mojih sinova. Stojadina, rođenog 1979, koji je poginuo na Košarama i Stevana, dve godine mlađeg, koji je 2002, vozeći traktor nagazio na protivtenkovsku minu koju su na putu u selu postavili Albanci. Ovde na groblju mi je druga kuća, a ona u kojoj živim sa suprugom Miladinkom Micom i sinom Darkom je nekoliko kilometara odavde. I, dok sam živ sa Kosova i Metohije seliti se neću, čuvaću svoj dom i grobove sinova.

18. 04. 2024. u 10:45

Komentari (3)