DECA SU ODUŠEVLJENA! Profesor iz Tuzle postao senzacija na društvenim mrežama (VIDEO)

Novosti online

16. 09. 2021. u 19:05

PROFESOR engleskog jezika Damir Husanović iz Tuzle postao je prava senzacija na internetu zbog načina na koji predaje.

ДЕЦА СУ ОДУШЕВЉЕНА! Професор из Тузле постао сензација на друштвеним мрежама (ВИДЕО)

Foto: Printskrin Facebook/ Damir Husanović

Na svom profilu na Fejsbuku objavljuje zanimljive video-snimke iz osnovne škole u kojoj je nastavnik, a koji beleže veliki broj reakcija i izuzetno pozitivnih komentara.

Husanović na zabavan način sa mališanima uči engleski jezik. Pesma, ples, gluma i igra sastavni su deo redovne nastave koja je sve oduševila, a pre svega učenike.

- Postoje ljudi u učionici engleskog jezika koji rade svoj posao bolje nego ja. Mene je, eto, zapalo da ponesem barjak i kažem koju reč. Neizmerno sam vam zahvalan na ogromnoj ljubavi i nadrealnoj podršci kojom me obasipate zadnjih nekoliko dana. Moji časovi su klasični i mehanički po svim metodičkim standardima. Ono što ih ponekad učini drugačijim su ljubav, energija i beskrajna empatija prema deci koja na svojim malenim prsima ponekad nose svu težinu bosanskog života. Naši roditelji su svoje najbolje godine proveli u ratnim lancima, okovani s puškama po promrzlim bosanskim brdima. Mi imamo mehanizme da uz malo drugačije bitke menjamo svet dobrotom - napisao je Husanović na Fejsbuku.

(Informer)

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Komentari (1)