NASTAVLJAJU SE NAPADI NA SDSS! Desnica na čelu sa Bujanecom pred izbore udara na Rajka Obradovića

Novosti online

25. 05. 2021. u 09:04

U NEDELjU 30.maja u hrvatskoj se održava drugi krug izbora. Za načelnika najveće hrvatske opštine Gračac bore se SDSS-ov Rajko Obradović i HDZ-ov Robert Juko.

НАСТАВЉАЈУ СЕ НАПАДИ НА СДСС! Десница на челу са Бујанецом пред изборе удара на Рајка Обрадовића

Foto: Facebook

Rajko Obradović je završio pravni fakultet Univerziteta u Beogradu i vratio se na svoje ognjište gde se bavi uzgojem ovaca ali i gde vodi opštinski odbor SDSS-a. Danas ima stado od 170 ovaca i živi sa svojim dedom i bakom i ocem koji mu se vratio iz Beograda.

Rajko Obradović ima priliku da pobedi u izborima u Gračacu, dok napadi na njega ne prestaju od završetka prvog kruga. Poznati desničarski novinar i voditelj emisije “Bujica” Velimir Bujanec nastavio je sa napadima na Rajka Obradovića i potpredsednika Miloševića na svojem fejs profilu.

Foto: Printscreen

- Rajko Obradović (SDSS) Hrvate naziva dušmanina, pozira ispred zastave "RSK" i preti: "VRATIĆEMO ORKAN ZA OLUJU!" Rajko Obradović je istaknuti član Pupovčeva SDSS-a, stranke koja zahvaljujući Andreju Plenkoviću – vlada Hrvatskom. Daje intervjue "Novostima", na društvenim mrežama objavljuje skandalozne postove, a sada je kandidat za načelnika Općine Gračac… Dan uoči proslave Oluje, 04. kolovoza 2017. godine, objavio je post namenjen pobednicima: “Ne rodila ni njivo, ni šljivo i sve im se osušilo živo! Što sadili, ništa ne rodilo! Hej, dušmani prokleto vam bilo – 4.8.’95!“ SDSS-ovac Obradović, ušao je u drugi krug utrke za Gračac, a inače je vrlo blizak potpredsedniku Plenkovićeve Vlade – Borisu Miloševiću, koji ga voli predstavljati kao “mladu snagu okrenutu budućnosti“… A ta “mlada snaga“ često se uključuje u komentiranje na Facebooku, pa je tako uz objavu izvesnog Miloša Cvjetkovića, koji je Oluju nazvao zločinom i najavio da će “duvati i u suprotnom smeru“, dodao prilično konkretnu pretnju: “VRATIĆEMO ORKAN ZA OLUJU!" - napisao je Bujanec.

Ovo je samo još jedan u nizu napada na Rajka Obradovića od završetka prvog kruga. Izbori u Gračacu su 30.maja i u SDSS-u ističu da se nadaju da ovakvi ili slični napadi neće odvratiti glasače da u što većem broju podrže Rajka Obradovića za načelnika.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

AKO NEKOM POZAJMITE OVU KNJIGU, NE OČEKUJTE DA VAM JE VRATI!