DNEVNI HOROSKOP ZA SREDU 12. JUN: Ovan da izbegne svađu sa nadređenima, Vaga nervozna, Vodoliju očekuju vanredni troškovi

astrolog Marina Jungić MILOŠEVIĆ

11. 06. 2024. u 21:00

SAZNAJTE šta vam donosi ulazak Meseca u Devicu, šta vas u sredu 12. juna očekuje na poslu, u ljubavi, na zdravstvenom planu, u domu i porodici, kako ćete se slagati sa prijateljima...

ДНЕВНИ ХОРОСКОП ЗА СРЕДУ 12. ЈУН: Ован да избегне свађу са надређенима, Вага нервозна, Водолију очекују ванредни трошкови

Foto: Free Images Pixabay

PREPORUKA: Pročitajte horoskop i za vaš znak i za vaš podznak (koji je zapravo precizniji jer prati prelazak Meseca preko vaših astroloških kuća), kao i Mesec (ukoliko znate gde se nalazi u vašem horoskopu), kako biste dobili što kompletniju sliku o uticaju planeta na vaš zodijački znak.

OVAN (21. 3 - 20. 4)

Zbog inkonjunkcije između Meseca i vašeg vladaoca Plutona, prilagodite se novim okolnostima na poslu i izbegavajte konflikte sa nadređenima. Novac stiže preko honorarnih ili paralelnih poslova. Dodatni oprez za volanom. Lav misli na vas.

BIK (21. 4 - 21. 5)

Mesec u petoj kući u trigonu sa Marsom u vašem znaku donosi vam uvećanje prihoda preko poslova sa nekretninama, građevinskih radova, poljoprivrede, mode, dizajna. Devica vam šalje poziv za izlazak. Izbegavajte gazirane napitke.

BLIZANCI (22. 5 - 21. 6)

Mesec u Devici i Jupiter u vašem znaku upozoravaju na oprez prilikom poslovnih ili dogovora u vezi sa odlaskom na kraći put. Čuvajte dokumenta i vredne sitnice. Zbog pozicije asteroida Karma možete se naći u emotivnoj dilemi.

RAK (22. 6 - 22. 7)

Vaš vladalac Mesec u trigonu sa Marsom u petoj kući donosi vam uspeh i novac ako vaše zanimanje ima veze sa kreativnim procesom ili angažmanom u sportu. Prilagodite se novonastalim aktivnostima na radnom mestu. Poziv za izlazak od Škorpije.

LAV (23. 7 - 22. 8)

Ulazak Meseca u vašu kuću posla, pod uticajem Marsa iz kuće karijere, najavljuje mogućnost da preko nekog zemljanog znaka postignete dogovor o isplativom poslovnom aranžmanu. Dopadate se nekome koga poznajete preko posla. Nesanica.

DEVICA (23. 8 - 22. 9)

Izazovni aspekti Meseca u vašem znaku čine vas nervoznijim, osetljivijim i nestrpljivijim. Mogući problemi sa šefovima i trzavice na emotivnom planu. Slobodne Device dobijaju poziv za izlazak od sentimentalnog Bika. Problemi sa pritiskom.

VAGA (23. 9 - 22. 10)

Asteroid Viktorija u vašem znaku pravi sjajan aspekt sa Jupiterom, donoseći vam uspeh na polju kreativnog izražavanja, ali i poznanstvo sa nekim na kraćem putu u inostranstvu. Vodite računa o tome šta i kome pričate. Stomačne tegobe.

ŠKORPIJA (23. 10 - 22. 11)

Naglašeno polje karijere, do podneva, donosi nove poslovne izazove ali i promenu planova. Pozicija vašeg vladaoca Plutona u inkonjunkciji sa Mesecom, zahteva prilagođavanje potrebama emotivnog partnera. Problemi sa stomakom.

STRELAC (23.11 - 21. 12)

Naglašen znak Blizanaca donosi vam susrete i poznanstva sa interesantnim osobama. Pozicija Meseca u kući karijere najavljuje ove dogovore o isplativim poslovnim aranžmanima. Poziv za izlazak od osobe koju dugo niste videli.

JARAC (22. 12 - 20. 1)

Zbog napetog aspekta koji Mesec obrazuje sa Plutonom u kući posla, izbegavajte rasprave sa saradnicima i kolegama. Novac vam pritiče preko paralelnog posla. Neko ko stiže sa dužeg puta, želi da se što pre vidi s vama. Osetljiv želudac.

VODOLIJA (21. 1 - 19. 2)

Inkonjnukcija između Meseca i retrogradnog Plutona u vašem znaku i Meseca, donosi vam vanredne troškove, naročito ako vaše zanimanje ima veze sa pružanjem usluga. Jedan Ovan želi da privuče vašu pažnju. Problemi sa zglobovima.

RIBE (20. 2 - 20. 3)

Zbog Meseca koji je danas pod uticajem Neptuna iz vašeg znaka i retrogradnog Plutona, vodite računa da vas neko ne obmane ili prevari. Susret sa starom simpatijom koja nije prestala da misli na vas. Proverite krvnu sliku.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

SVEČANO OTVORENE OLIMPIJSKE IGRE U PARIZU! Ceremonija koja se obračunala sa tradicijom i nikog nije ostavila ravnodušnog (FOTO/VIDEO)