DNEVNI HOROSKOP ZA PETAK 5. APRIL: Venera je u Ovnu - Bik da se pazi prevare, Lav bi mogao da uleti u romansu, Jarac ljubomoran

Astrolog Marina Jungić Milošević

04. 04. 2024. u 21:30

SAZNAJTE šta vam ulazak Venere u znak Ovna, posle godinu dana, donosi za petak 5. april, šta vas očekuje na poslu, u ljubavi, na zdravstvenom planu, u domu i porodici, kako ćete se slagati sa prijateljima i ukućanima...

ДНЕВНИ ХОРОСКОП ЗА ПЕТАК 5. АПРИЛ: Венера је у Овну - Бик да се пази преваре, Лав би могао да улети у романсу, Јарац љубоморан

Foto Shutterstock

NAPOMENA: Uvek pročitajte horoskop i za vaš znak i za vaš podznak, kao i Mesec (ukoliko znate gde se nalazi u vašem ličnom horoskopu), kako biste dobili kompletnu astrološku sliku o uticaju planeta na vaš zodijački znak.

OVAN (21. 3 - 20. 4)

Vaša nestrpljiva priroda može biti uzrok trzavica na poslu. Planeta ljubavi, Venera koja upravlja vašim odnosom sa partnerom, danas ulazi u vaš znak pa preko prijatelja možete da upoznate privlačnu osobu. Strelac želi da vas vidi. Pad imuniteta.

BIK (21. 4 - 21. 5)

Vaš vladalac Venera ulazi u Ovna i pravi sekstil sa Plutonom, donoseći vam mogućnost romanse sa zauzetom osobom. Mars blizu Saturna, nepovoljno utiče na odnos sa partnerom. Imate nov izvor prihoda, ali pazite da vas neko ne prevari.

BLIZANCI (22. 5 - 21. 6)

Venera, vladalac astrološkog polja ljubavi, danas ulazi u polje društvenog života, pa slobodni Blizanci mogu da upoznaju nekoga u klubu ili na proslavi. Retrogradni hod vašeg vladaoca Merkura, koji upravlja i vašim biznisom, remeti vaše planove.

RAK (22. 6 - 22. 7)

Ulazak Meseca u Ribe dgde se već nalaze Mars i Saturn, donosi vam probleme sa strancima. Planeta ljubavi, Venera, danas ulazi u Ovna, donoseći vam upoznavanje sa privlačnom, duhovitom osobom preko posla. Dodatni oprez u saobraćaju.

LAV (23. 7 - 22. 8)

Mars pravi napet aspekt sa Saturnom, donoseći vam probleme sa finansijama. Merkur, vladalac vašeg posla, Današnji ulazak Venere, planete ljubavi, u strastvenog Ovna, nagoveštava početak romanse s nekim na kraćem putu. Više se odmarajte.

DEVICA (23. 8 - 22. 9)

Ulazak Meseca u polje partnerskih odnosa gde se već nalaze Mars i Saturn, donosi vam rasprave sa voljenom osobom. Venera ulazi u Ovna, nagoveštavajući susret sa Jarcem. Vaš vladalac Merkurje retrogradan, izbegavajte konflikte na poslu.

VAGA (23. 9 - 22. 10)

Vaš vladalac Venera danas ulazi u Ovna i pravi dobar aspekt sa Plutonom u astrološkom polju ljubavi, pa na nekom skupu, u restoranu, možete da upoznate harizmatičnu osobu. Vanredni troškovi, ako se bavite advokaturom, diplomatijom, modom.

ŠKORPIJA (23. 10 - 22. 11)

Mesec ulazi u polje ljubavi, gde su i vaš vladalac Mars i Saturn, pazite da ne budete povređeni. Venera ulazi u Ovna i pravi seksil sa vašim vladaocem Plutonom, donoseći vam romansu s nekim ko radi u zdravstvu ili se bavi uslužnom delatnošću.

STRELAC (23.11 - 21. 12)

Retrogradni hod Merkura, koji upravlja vašim emotivnim životom, donosi vam trzavice i nesuglasice sa voljenom osobom. Venera, planeta ljubavi, ulazi u kuću ljubavi, donoseći vam strastveni susret sa Ovnom ili Lavom. Napet nervni sistem.

JARAC (22. 12 - 20. 1)

Retrogradni hod Merkura, izaziva konflikte sa voljenom osobom i članovima porodice. Pozicija Venere koja danas ulazi u znak Ovna, podstiče vašu ljubomoru. Napet aspekt Marsa i vašeg vladaoca Saturna, donosi probleme sa rođacima.

VODOLIJA (21. 1 - 19. 2)

Naglašena astrološka kuća novca, u kojoj se danas nalaze čak četiri planete, upozorava na oprez sa rizičnim finansijskim transakcijama. Susret sa starom simpatijom u večernjim satima. Jedan trelac misli na vas. Osetljiv želudac.

RIBE (20. 2 - 20. 3)

Ulazak Meseca u vaš znak gde se već nalaze Mars, Saturn i vaš vladalac Neptun, čini vas osetljivijim i ranjivijim. Venera, planeta novca, danas ulazi u astrološko polje novca, donoseći vam neplanirane troškove. Proverite štitnu žlezdu.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

Novi Samsung Neo QLED televizori pomeraju granice kućne zabave