KONJUKCIJA JUPITERA I URANA - IGRAJTE IGRE NA SREĆU: Astro savet za subotu 9. mart 2024.

Astrolog Marina Jungić Milošević

09. 03. 2024. u 07:00

MESEC se puni u 12. zodijačkom znaku, tako da ćemo u nedelju, 10. marta, oko 10 sati ujutru, imati pun Mesec u Ribama, koji inače možemo da vidimo samo jednom godišnje.

КОНЈУКЦИЈА ЈУПИТЕРА И УРАНА - ИГРАЈТЕ ИГРЕ НА СРЕЋУ: Астро савет за суботу 9. март 2024.

Foto: Profimedia

Ali to ne znači da će se ponoviti prošlogodišnji događaji, jer su njegovi aspekti sa ostalim tranzitnim planetama uvek drugačiji. Tako će se mlad Mesec, ove godine, približiti Neptunu, koji inače upravlja Ribama, kao i Merkuru, koji se nalazi na istom, 27. stepenu, kao i Neptun.

Ali, o tome više sutra, a danas iskoristite poziciju Meseca koji ulazeći u Ribe pravi sjajan aspekt sa Jupiterom (koji je uz Neptun vladalac Riba) i Uranom u Biku (novac, hedonizam), što će nekome doneti šanse za lepu zaradu (i preko igara na sreću), nekome za odlazak na put, u banju ili posetu spa centru, uživanje u masaži ili alternativnom, lekovitom načinu ublažavanja određenih zdravstvenih tegoba.

Ovaj aspekt, na neki način, ublažava i naporan kvadrat između Marsa i Urana (rasprave, konflikti, finansijski i problemi u odnosu sa ljubavnim partnerom, opasnost od vatrenog oružja, eksplozija), koji će potrajati do kalendarskog početka proleća.

Dobra vest je i da Venera večeras beži iz napetog aspekta (kvadrata) sa Uranom, pa će se i turbulencije na emotivnom planu malo popustiti. Zato, pokušajte da se malo opustite...

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

IZNENADNA SMRT: Preminuo Danilo Dončić