ROLETNA “USISAVA” ŽENU: Pukom srećom izbegnuta tragedija (VIDEO)

Предраг Стојковић
Predrag Stojković

06. 03. 2024. u 00:33

STARIJA žena (71) ostala je da visi naglavačke nakon što joj se kaput zakačio za sigurnosne roletne, postavljene na spoljašnjem izlogu prodavnice, prilikom otvaranja lokala.

РОЛЕТНА “УСИСАВА” ЖЕНУ: Пуком срећом избегнута трагедија (ВИДЕО)

Foto printskrin youtube walesonline

Da se En Hjuz našla na pogrešnom mestu u pogrešno vreme, pokazuje i snimak sa nadzorne kamere, na kom se vidi kako je roletne podižu skoro tri metara u vazduh ispred lokalne prodavnice u velškom selu Tonteg.

Kako prenose tamošnji mediji, En je u svom rodnom selu dobila nadimak "Super En", koja je potom rekla da se "ovako nešto može desiti samo njoj".

"NIKADA NEĆE PRESTATI"

- Sreća je što imam dobar smisao za humor - izjavila je nakon što je prodavnica podelila snimak sa nadzornih kamera, koji je pregledan skoro 2 miliona puta.

Hjuz je stajala ispred prodavnice gde radi kao čistačica, čekajući da se otvori, kada su se električne roletne podigle i kaput joj se zaglavio. Na snimku se vidi kako visi naopačke pre nego što ju je prodavac spasao držeći je u naručju dok su se roletne polako spuštale da mu pomognu.

- Učim da živim sa slavom. Nikad neću čuti kraj ovome. Kada su se roletne podigle skroz, vrisnula sam ime prodavca i hvala Bogu što me je čuo i izašao da pomogne. Sećam se da sam mu rekla 'samo me uhvati za glavu' — brinula sam se da ću pasti, pokazivala sam prema betonu - dodala je En.

Dodala je da, iako potresena incidentom, nije povređena na bilo koji način.

(Skaj njuz/Blic)

BONUS VIDEO - RUSI UNIŠTILI PRVI ABRAMS: Američki tenk u plamenu

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

PREKO NOČI SAM OSTAO BEZ SVEGA: Ispovest Saše Popovića o teškom periodu života